Door naar hoofdinhoud

Bijles, Bootcamp, Yoga en andere lessen in Zwolle

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
83 resultaten gevonden
Toon kaart
Wij tonen lessen zoals Yoga, Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles en meer. Boek lessen in de buurt. Vergelijk lessen op prijs en bespaar tijd en geld.
workshop "streetbeats" voor bedrijven
vanaf 350

1. workshop "streetbeats" voor bedrijven

Drum
STREETBEATS betekent ritmes spelen met verschillende rare instrumenten zoals olievaten, speciekuipen en andere materialen van de bouw. De workshop is een spektakel waarin een indrukwekkend ensemble gevormd, dat al snel een vette groove neer kan zetten. Het eindresultaat is een stoere compositie die ook erg geschikt is voor presentaties.Voor kleine gezelschappen (8-60 deelnemers) is een workshop van slag&co geschikt (www.slagenco.nl). Voor groepen groter (tot 400 deelnemers) is een workshop van Blue Beat Project (www.bluebeatproject.eu) de beste optie.Prijzen hangen af van aantal deelnemers en duur, altijd in overleg dus. De prijs die deze site presenteert is voor een kleine groep in een slag&co-workshop (ex btw, ex reiskosten).De workshops kunnen overal gegeven worden, uiteraard niet alleen in Zwolle.
Begeleiding bij Studievaardigheden (planning, vaardigheden etc.)
vanaf 10

4. Begeleiding bij Studievaardigheden (planning, vaardigheden etc.)

Bijles
In deze les wordt aandacht besteed aan de studiegerelateerde vaardigheden van de leerling/student. De achterliggende skills die vereist zijn bij het studeren worden hierbij getrained om de leerling of student efficiënter én effectiever te laten studeren. Vaardigheden als plannen, leermethodes, aanpak van huiswerk en toetsen/examens/tentamens, worden meegenomen in de begeleiding om zo tot betere resultaten te komen. Vanzelfsprekend zal hierbij het huiswerk behandeld en gemaakt worden, zodat de leerling/student meteen zijn/haar nieuwe vaardigheden kan toepassen.
Julian van der Zwet
Julian van der Zwet
Campus 2, Zwolle
Yoga les in Zwolle
vanaf N/A

10. Yoga bij Bart Collet in Zwolle

Yoga
Bart Collet
Bart Collet
Belvederelaan, 25, Zwolle
Viool les in Zwolle
vanaf N/A

11. Vioolles bij Elien Willems in Zwolle

Viool
Elien Willems
Elien Willems
Commissarislaan, 75, Zwolle
Fitness les in Zwolle
vanaf N/A

12. Fitness training bij MoviMiento Zwolle beweging/fysiother. in Zwolle

Fitness
MoviMiento Zwolle beweging/fysiother.
MoviMiento Zwolle beweging/fysiother.
Händellaan 329, Zwolle
Yoga les in Zwolle
vanaf N/A

13. Yoga bij Movimiento in Zwolle

Yoga
Movimiento
Movimiento
Dokter van Deenweg 13, Zwolle
Fitness les in Zwolle
vanaf N/A

14. Fitness training bij Lalyfit in Zwolle

Fitness
Lalyfit
Lalyfit
Thomas à Kempisstraat 73, Zwolle
Yoga les in Zwolle
vanaf N/A

15. Yoga bij Namaskar in Zwolle

Yoga
Namaskar
Namaskar
Tilligterbeek 17, Zwolle
Zwemmen in Zwolle
vanaf N/A

16. Andere sporten bij On Campus in Zwolle

Andere sporten
On Campus
On Campus
Zwolle
Bodypump in Zwolle
vanaf N/A

17. Andere sporten bij Vitalpalace in Zwolle

Andere sporten
Vitalpalace
Vitalpalace
Tuinstraat 15, Zwolle
Klarinet les in Zwolle
vanaf N/A

18. Klarinet les bij Ingrid Soeten in Zwolle

Klarinet
Ingrid Soeten
Ingrid Soeten
Zwolle

Alle mogelijke lessen in Zwolle

Zwolle behoort tot een van de grotere steden van het land. In Zwolle kan je verschillende soorten lessen boeken. Voor zowel het vergelijken van Crossfit lessen als het boeken van bijlessen voor de vakken die je moeilijk vindt staat Upwizer voor je klaar. Middels ons platform zal je namelijk in een keer alle lessen kunnen zien die worden aangeboden in de stad Zwolle. De lessen lopen sterk uiteen, zowel educatie als muziek komen aan bod. Het filteren op de soorten lessen is dankzij deze site toch wel een stukje makkelijker gemaakt dan gewoonlijk, iedereen kan hierdoor toplessen vinden in Zwolle.

Waar ligt Zwolle

De stad Zwolle is gelegen aan het Zwarte Water en de Vecht. Het is dan ook echt een stad die verbonden is het met water. Door de vele aanlegplekken voor bootjes is het een stad die een bijzonder karakter heeft. In de gemeente wonen ruim 126.000 inwoners, dit maakt het dan ook een van de grotere gemeenten van het land. Naast het culturele kenmerken fungeert de stad als belangrijke schakel in het openbaar vervoer. Net als Utrecht is het station in Zwolle echt een plek waar alle reizigers samen komen om verder te reizen.

Volg ook lessen in Zwolle

Wil jij ook een bepaald soort les willen volgen dan zal je bij de beste lessen van Zwolle op een rijtje zetten. Door het grote aanbod is het een stuk eenvoudiger om uit te komen bij de les waar jij met alle plezier aan wilt gaan beginnen. Wil jij tot jezelf komen middels een lesje yoga? Of zou je toch wel eens wat meer te weten willen komen over natuurkunde dankzij een bijles? Vergelijk de leukste en meest praktische lessen van de beste docenten via het platform van Upwizer!