Door naar hoofdinhoud
nl

Bootcamp, Bijles, Yoga en andere lessen in Vlissingen

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
3 resultaten gevonden
Toon kaart
Vind lessen zoals Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles, Yoga en Bijles in Vlissingen. Vergelijk lesaanbieders en boek jouw ideale les.
Yoga les in Vlissingen
vanaf

1. Yoga les in Vlissingen

Yoga
Sascha Pfeifer
Sint Jacobsstraat, 8, Vlissingen
Sascha Pfeifer
Personal Training les in Vlissingen
vanaf

2. Personal Training les in Vlissingen

Personal training
Richard Suijkerbuijk
Baskensburgplein, 2, Vlissingen
Richard Suijkerbuijk
Personal training in Vlissingen
vanaf

3. Personal training in Vlissingen

Personal training
Personal training in Vlissingen
Ivo van den Broeke
Vlissingen
Ivo van den Broeke

Yoga, Bootcamp en Personal trainers in Vlissingen

Fit worden of trainen voor de IJsselloop van Vlissingen. Op Upwizer zijn er tal van mogelijkheden voor Crossfit, Bootcamp en Personal training. Breng jouw kracht en conditie op peil met Bootcamp. Wordt fit met jouw eigen personal trainer of volg een CrossFit les in Vlissingen. Ervaren trainers helpen je het maximale uit je workout te halen met een grote variatie in functionele oefeningen bestaande uit een combinatie van gymnastiek, gewichtheffen en cardio.

Ben je toe aan ontspanning en rust. Vind en vergelijk yogastudio’s en pilatesstudio’s in Vlissingen. Door Yoga en Pilates maak je jouw lichaam krachtiger, leniger en soepeler. Probeer ook eens een Mindfulness les als je stress of lastige situaties de baas wilt worden.

Zangles, Gitaarles of Pianoles in Vlissingen

Op zoek naar zangles aan huis of op een muziekschool? Of wil je Piano leren spelen? Voor zowel beginners als gevorderden zijn er tal van mogelijkheden om muzieklessen te volgen bij ervaren muziekdocenten. Bekijk het complete aanbod, vergelijk docenten en boek jouw ideale les.

Bijles Wiskunde, Bijles Nederlands, Huiswerkbegeleiding Vlissingen

Op zoek naar bijles in Vlissingen voor vakken als Wiskunde, Rekenen of Nederlands? Op Upwizer vind je een ruim aanbod aan bijlesdocenten. Veel studenten geven naast hun studie bijles of huiswerkbegeleiding aan basisschool of middelbare school scholieren. Dat is vaak goedkoper dan bijles bij de grotere instituten en aanbieders omdat er niemand tussen zit. Heb je bijvoorbeeld problemen met de grammatica, lezen, schrijven of spreken? Heb je faalangst of hulp nodig om betere cijfers te halen? Wacht niet langer en vergelijk eenvoudig het aanbod van studiebegeleiding.