Door naar hoofdinhoud

Bijles, Personal Training, Yoga en andere lessen in Tilburg

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
101 resultaten gevonden
Toon kaart
Wij tonen lessen zoals Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles, Yoga, Bijles en meer. Boek lessen in de buurt. Vergelijk lessen op prijs en bespaar tijd en geld.
Verwen jezelf met Yoga Nidra
vanaf 12.5

1. Verwen jezelf met Yoga Nidra

Yoga
Yoga nidra is een vorm van yoga en meditatie die gericht is op een diepe ontspanning van lichaam en geest. Je ligt en volgt gesproken aanwijzingen op die je door oefeningen heen leiden zoals aandachts- en ademhalingsoefeningen. Door deze oefeningen kan de energie weer vrij door het lichaam gaan stromen en worden blokkades opgelost. Het meest bijzondere kenmerk van yoga nidra is dat je werkt met een sankalpa. Dat is een wens of intentie die je als een zaadje in je onderbewuste plant op een diep punt van ontspanning. Dat kan echt wonderlijke dingen in gang zetten in jezelf en je leven. Regelmatige yoga nidra beoefening helpt je om je lichamelijk en geestelijk beter te voelen. Én het is de snelweg terug naar jezelf.Ik geef les in cursusvorm, in blokken van 8 lessen.vrijdagochtend 8.45 - 10.15dinsdagavond 18.45 - 20.15We beginnen met een aantal flow yoga oefeningen en gaan ongeveer 30 minuten echt in de yoga nidra ontspanning, daarna is er tijd voor thee en eventueel delen. Ook moedig ik je aan om wat op te schrijven over je ervaringen. In deze lesreeks begeleid ik je in het vinden van je eigen sankalpa.Lokatie: Meditatiehuis het Zonnelicht in Tilburg
Monique Coppens
Monique Coppens
Lancierstraat 90g, Tilburg
Yoga Nidra FLow Workshop
vanaf 20

2. Yoga Nidra FLow Workshop

Meditatie
In deze yoga nidra flow workshop gaan we aan de slag om je weer lekker terug te brengen in “de flow”. De plek waar alles moeiteloos gaat en waar je geniet van het NU.Dit gaan we doen in deze workshopmiddag door een aantal oefeningen uit twee verschillende yogavormen, yoga nidra en flow yoga, gecombineerd met enkele schrijf -en reflectie oefeningen.Concreet gaan we deze middag aan de slag om met enkele flow yoga oefeningen blokkades in het lichaam op te heffen en alles goed door te laten stromen.Er wordt een korte en een lange yoga nidra meditatie gedaan en je krijgt een aantal oefeningen die meer inzicht geven over het hoe en waarom je uit de flow gaat en hoe je er terug in kunt komenDit alles onderga je in een mooie sfeervolle ruimte met bij lekker weer de mogelijkheid om in de bamboetuin te genieten van de zon.Thee en iets lekkers zijn inbegrepenKijk voor meer informatie op de website www.yoganidrameditatie.nlWil je mijn yoga nidra nú uitproberen? Dat kan, hier kun je een mp3 downloaden met een yoga nidra sessie: https://yoganidrameditatie.us19.list-manage.com/subscribe?u=73a048e3e1917c4dd2d548811&id=99acff8b0b
Monique Coppens
Monique Coppens
Lancierstraat 90g, Tilburg
Salsa
vanaf 100

3. Salsa

Dans
Salsadansen! Iedereen kan het. Of je het nu gewoon een keer wilt proberen of echt lessen wilt. Alles is mogelijk.Verschillende stijlen zoals: Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba enz.De stijl, het niveau en de tijdsduur bepaal je helemaal zelf.Of je nu de basis van alle stijlen wilt leren, of dieper wilt ingaan op één bepaalde stijl, Gewoon gave figuren wilt leren of dieper in wilt gaan op de tecniek. ALLES KAN!We kijken samen wat het beste bij jullie past. Ik pas het aanbod hierop aan.Met plezier als insteek garandeer ik je een leuke en leerzame les! Lesprijs is inclusief zaalhuur en vervoerskosten binnen Tilburg. Mogelijke tijden:Ma t/m Vr: 18:00-22:00Za en Zo: Vanaf 09:00In overleg zijn andere tijden mogelijk. LET OP! het gaat hier om groepslessen (meer dan 4 pers.). Voor privélessen verwijs ik je naar mijn aanbod privélessen. 
Berry de Kruif
Berry de Kruif
Capucijnenstraat 156, Tilburg
Salsa
vanaf 50

4. Salsa

Dans
Een zelf in te vullen privéles voor 1-4 personen.Je kunt kiezen uit salsa, bachata, merengue, kizomba enz.De stijl, het niveau en de tijdsduur bepaal je zelf. Zo kan ik je de basis van elke stijl aanleren of juist verdieping aanbieden binnen één stijl. Een combinatie is ook mogelijk. Ik pas de inhoud aan op uw wensen!
Berry de Kruif
Berry de Kruif
Capucijnenstraat 156, Tilburg
Zang les in Tilburg
vanaf N/A

5. Zangles bij Sandra van Loon in Tilburg

Zang
Sandra van Loon
Sandra van Loon
Waardenburgstraat, 91, Tilburg
Piano les in Tilburg
vanaf N/A

6. Pianoles bij Ton van Voorden in Tilburg

Piano
Ton van Voorden
Ton van Voorden
Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A

7. Yoga bij Thomas de Boog in Tilburg

Yoga
Yoga les in Tilburg
Thomas de Boog
Thomas de Boog
Tilburg
Piano les in Tilburg
vanaf N/A

8. Pianoles bij Simon Van 't Hoff in Tilburg

Piano
Piano les in Tilburg
Simon Van 't Hoff
Simon Van 't Hoff
Tilburg
Fitness les in Tilburg
vanaf N/A

9. Fitness training bij FysioSport/Therapie Midden-Brabant in Tilburg

Fitness
FysioSport/Therapie Midden-Brabant
FysioSport/Therapie Midden-Brabant
Benatzkystraat 38, Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A

10. Yoga bij Yoga Centrum Surya Chandra in Tilburg

Yoga
Yoga Centrum Surya Chandra
Yoga Centrum Surya Chandra
Tilburg
Pilates les in Tilburg
vanaf N/A

11. Pilates bij B-Sportief in Tilburg

Pilates
B-Sportief
B-Sportief
Dragonstraat 7, Tilburg
Aerobics les in Tilburg
vanaf N/A

12. Aerobics bij B-Sportief in Tilburg

Aerobics
B-Sportief
B-Sportief
Dragonstraat 7, Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A

13. Yoga bij Laogong Taijiquan En Qigong in Tilburg

Yoga
Laogong Taijiquan En Qigong
Laogong Taijiquan En Qigong
Groeseindstraat 9, Tilburg
Personal training in Tilburg
vanaf N/A

14. Personal trainer Laogong Taijiquan En Qigong in Tilburg

Personal training
Laogong Taijiquan En Qigong
Laogong Taijiquan En Qigong
Groeseindstraat 9, Tilburg
Boksen in Tilburg
vanaf N/A

15. Vechtsport bij Gym Tilburg in Tilburg

Vechtsport
Gym Tilburg
Gym Tilburg
Eilenbergstraat 7, Tilburg
Fitness les in Tilburg
vanaf N/A

16. Fitness training bij Sportschool -13 in Tilburg

Fitness
Sportschool -13
Sportschool -13
Korvelseweg 155A, Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A

17. Yoga bij Quality Sportcentre in Tilburg

Yoga
Quality Sportcentre
Quality Sportcentre
Veldhovenring 57, Tilburg
Zumba les in Tilburg
vanaf N/A

18. Zumba bij Quality Sportcentre in Tilburg

Zumba
Quality Sportcentre
Quality Sportcentre
Veldhovenring 57, Tilburg

Gitaarles of Pianoles in Tilburg

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar pianolessen of gitaarlessen voor volwassen of kinderen? In Tilburg wonen meerdere goede pianoleraren en gitaarleraren die met veel enthousiasme hun leerlingen piano en gitaar leren spelen. Bespeel je een ander muziekinstrument zoals Saxofoon, Keyboard, Viool, Cello of Blokfluit? Of wil je een muziekinstrument leren spelen? Bekijk het aanbod van muziekleraren in Tilburg, die lesgeven in een muziekschool of aan huis bij jou thuis. Van akoestische of elektrische gitaarles van studenten tot klassieke of moderne pianoles van pianodocenten met meer dan 20 jaar ervaring, er is voldoende keus. Boek bijvoorbeeld een gitaarles bij Walter Stadhouders of een pianoles bij Roy Harmanus.

Huiswerkbegeleiding en Bijles in Tilburg

Op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding voor scholieren op de basisschool of middelbare school? Bijlesdocenten helpen je kind de lesstof beter te begrijpen en geven bijles voor vakken als Natuurkunde, Biologie, Scheikunde en Engels voor het voortgezet onderwijs en Rekenen en Taal op de basisschool. Bijles en Huiswerkbegeleiding van ervaren bijlesdocenten helpt kinderen en scholieren die moeite hebben met het behalen van goede schoolresultaten. Voor kinderen met concentratieproblemen zijn er gespecialiseerde programma’s en gespecialiseerde bijlesleraren die daarbij kunnen helpen. Veel studenten op de hogeschool en universiteit geven goede en goedkope bijles. Profiteer van examentrainingen, coaching bij leerachterstanden of leerproblemen. Upwizer helpt bij het vinden van goedkope bijles aan huis of in de buurt. Geen dure bijlesinstituten, maar direct contact met ervaren zelfstandige bijlesdocenten en studenten.

Bootcamp of Personal training in Tilburg

Op zoek naar een personal training in groepen, duo’s of individueel? In Tilburg vind je personal trainers die met op maat gemaakte trainingsprogramma’s je een goede workout bezorgen. Train in de frisse buitenlucht in het Leijpark, Stadspark of het Reeshofpark. Of krijg een-op-een begeleiding in sportscholen zoals SportCity, Basic Fit en Fit for Free. Wordt jij niet gemotiveerd van Fit Channel en heb je liever persoonlijke aandacht van een ervaren personal trainer? Volg dan een proefles bij trainers zoals Jaap Backx. Of train samen met vrienden in de open lucht in het Leijpark of Koolhoven met een Bootcamp instructeur. Bootcamp combineert krachttraining met cardio oefeningen voor een full body workout. Meld je eenvoudig aan voor een Bootcamp sessie bij ervaren trainers zoals Mauricio Franklin. Vind eenvoudig Bootcamp lessen of personal trainers bij jou in de buurt, vergelijk prijzen en boek jouw volgende les. Sluit je vandaag nog aan bij een Bootcamp club of Bootcamp community!

Yoga, Pilates en Mindfulness les in Tilburg

Yoga, Pilates, Meditatie of Mindfulness lessen volgen? In Tilburg zijn er meerdere sportscholen en Yoga en Pilates studio’s waar je lessen kunt volgen. Yoga en Pilates zijn effectieve workouts die spiergroepen tegelijk versterken en rekken om voor een sterk en soepel lichaam. Volg een yogales bij ervaren yogadocenten bij Yogacentrum Tilburg of een meditatie sessie bij Sati in Tilburg. Met regelmatige oefening leer je gezonder, intenser en bewuster te leven. Of je nu beginner of gevorderd bent, op Upwizer vind je goede goedkope lessen. Vind en vergelijk eenvoudig groepslessen en privélessen van trainers bij jou in de buurt.

Waar ligt Tilburg?

Tilburg ligt in het westen van de provincie Noord Brabant in de buurt van steden als Breda, Waalwijk, Den Bosch, Oosterhout, en Vught. De gemeente Tilburg telt ongeveer 217.000 inwoners en omvat tevens de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout. Daarmee staat Tilburg in de top 7 van grootste gemeenten van Nederland. De buurten in Tilburg zijn De Berkdijk, Hoogvenne, Het Wandelbos, Reeshof en Stokhasselt.

Bezienswaardigheden in Tilburg

Tilburg was vroeger een textielstad en deze geschiedenis kun je nog steeds bewonderen in verschillende musea waarvan het Textielmuseum de meest bekende is. Museum De Pont toont tentoonstellingen over de moderne kunst en in het Natuurmuseum in Tilburg centrum kunnen kinderen spelenderwijs leren over de natuur. De bierbrouwerij en Abdij La Trappe is ook zeker een bezoek waard. Zo ook de wisselende exposities in Huis ter Heide.

Leuke activiteiten in Tilburg

Ga op wilde dieren auto safari in de Beekse Bergen. Bekijk de wilde Afrikaanse dieren van dichtbij in de veiligheid van jouw eigen auto. Of laat je meevoeren in de wondere wereld van de elven in de Droomvlucht in attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. De evenementenkalender van Tilburg is goed gevuld met bekende Tilburgse festivals zoals Festival Mundial, Incubate, Roadburn of Best Kept Secret in het nabijgelegen Hilvarenbeek. In de zomer zijn recreatiegebieden als De Oostplas en Het Blauwe Meer in trek bij de locals om lekker te zwemmen, badminton te spelen en te barbecueën op de BBQ. Voor een gezellig dagje uit is Tilburg ook een uitstekende keuze.