Door naar hoofdinhoud
nl

Bijles, Personal Training, Yoga en andere lessen in Tilburg

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
101 resultaten gevonden
Toon kaart
Wij tonen lessen zoals Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles, Yoga, Bijles en meer. Boek lessen in de buurt. Vergelijk lessen op prijs en bespaar tijd en geld.
Zang les in Tilburg
vanaf N/A
5. Zangles bij Sandra van Loon in Tilburg
Zang
Sandra van Loon
Sandra van Loon
Waardenburgstraat, 91, Tilburg
Piano les in Tilburg
vanaf N/A
6. Pianoles bij Ton van Voorden in Tilburg
Piano
Ton van Voorden
Ton van Voorden
Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A
7. Yoga bij Thomas de Boog in Tilburg
Yoga
Yoga les in Tilburg
Thomas de Boog
Thomas de Boog
Tilburg
Piano les in Tilburg
vanaf N/A
8. Pianoles bij Simon Van 't Hoff in Tilburg
Piano
Piano les in Tilburg
Simon Van 't Hoff
Simon Van 't Hoff
Tilburg
Fitness les in Tilburg
vanaf N/A
9. Fitness training bij FysioSport/Therapie Midden-Brabant in Tilburg
Fitness
FysioSport/Therapie Midden-Brabant
FysioSport/Therapie Midden-Brabant
Benatzkystraat 38, Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A
10. Yoga bij Yoga Centrum Surya Chandra in Tilburg
Yoga
Yoga Centrum Surya Chandra
Yoga Centrum Surya Chandra
Tilburg
Pilates les in Tilburg
vanaf N/A
11. Pilates bij B-Sportief in Tilburg
Pilates
B-Sportief
B-Sportief
Dragonstraat 7, Tilburg
Aerobics les in Tilburg
vanaf N/A
12. Aerobics bij B-Sportief in Tilburg
Aerobics
B-Sportief
B-Sportief
Dragonstraat 7, Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A
13. Yoga bij Laogong Taijiquan En Qigong in Tilburg
Yoga
Laogong Taijiquan En Qigong
Laogong Taijiquan En Qigong
Groeseindstraat 9, Tilburg
Personal training in Tilburg
vanaf N/A
14. Personal trainer Laogong Taijiquan En Qigong in Tilburg
Personal training
Laogong Taijiquan En Qigong
Laogong Taijiquan En Qigong
Groeseindstraat 9, Tilburg
Boksen in Tilburg
vanaf N/A
15. Vechtsport bij Gym Tilburg in Tilburg
Vechtsport
Gym Tilburg
Gym Tilburg
Eilenbergstraat 7, Tilburg
Fitness les in Tilburg
vanaf N/A
16. Fitness training bij Sportschool -13 in Tilburg
Fitness
Sportschool -13
Sportschool -13
Korvelseweg 155A, Tilburg
Yoga les in Tilburg
vanaf N/A
17. Yoga bij Quality Sportcentre in Tilburg
Yoga
Quality Sportcentre
Quality Sportcentre
Veldhovenring 57, Tilburg
Zumba les in Tilburg
vanaf N/A
18. Zumba bij Quality Sportcentre in Tilburg
Zumba
Quality Sportcentre
Quality Sportcentre
Veldhovenring 57, Tilburg

Gitaarles of Pianoles in Tilburg

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar pianolessen of gitaarlessen voor volwassen of kinderen? In Tilburg wonen meerdere goede pianoleraren en gitaarleraren die met veel enthousiasme hun leerlingen piano en gitaar leren spelen. Bespeel je een ander muziekinstrument zoals Saxofoon, Keyboard, Viool, Cello of Blokfluit? Of wil je een muziekinstrument leren spelen? Bekijk het aanbod van muziekleraren in Tilburg, die lesgeven in een muziekschool of aan huis bij jou thuis. Van akoestische of elektrische gitaarles van studenten tot klassieke of moderne pianoles van pianodocenten met meer dan 20 jaar ervaring, er is voldoende keus. Boek bijvoorbeeld een gitaarles bij Walter Stadhouders of een pianoles bij Roy Harmanus.

Huiswerkbegeleiding en Bijles in Tilburg

Op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding voor scholieren op de basisschool of middelbare school? Bijlesdocenten helpen je kind de lesstof beter te begrijpen en geven bijles voor vakken als Natuurkunde, Biologie, Scheikunde en Engels voor het voortgezet onderwijs en Rekenen en Taal op de basisschool. Bijles en Huiswerkbegeleiding van ervaren bijlesdocenten helpt kinderen en scholieren die moeite hebben met het behalen van goede schoolresultaten. Voor kinderen met concentratieproblemen zijn er gespecialiseerde programma’s en gespecialiseerde bijlesleraren die daarbij kunnen helpen. Veel studenten op de hogeschool en universiteit geven goede en goedkope bijles. Profiteer van examentrainingen, coaching bij leerachterstanden of leerproblemen. Upwizer helpt bij het vinden van goedkope bijles aan huis of in de buurt. Geen dure bijlesinstituten, maar direct contact met ervaren zelfstandige bijlesdocenten en studenten.

Bootcamp of Personal training in Tilburg

Op zoek naar een personal training in groepen, duo’s of individueel? In Tilburg vind je personal trainers die met op maat gemaakte trainingsprogramma’s je een goede workout bezorgen. Train in de frisse buitenlucht in het Leijpark, Stadspark of het Reeshofpark. Of krijg een-op-een begeleiding in sportscholen zoals SportCity, Basic Fit en Fit for Free. Wordt jij niet gemotiveerd van Fit Channel en heb je liever persoonlijke aandacht van een ervaren personal trainer? Volg dan een proefles bij trainers zoals Jaap Backx. Of train samen met vrienden in de open lucht in het Leijpark of Koolhoven met een Bootcamp instructeur. Bootcamp combineert krachttraining met cardio oefeningen voor een full body workout. Meld je eenvoudig aan voor een Bootcamp sessie bij ervaren trainers zoals Mauricio Franklin. Vind eenvoudig Bootcamp lessen of personal trainers bij jou in de buurt, vergelijk prijzen en boek jouw volgende les. Sluit je vandaag nog aan bij een Bootcamp club of Bootcamp community!

Yoga, Pilates en Mindfulness les in Tilburg

Yoga, Pilates, Meditatie of Mindfulness lessen volgen? In Tilburg zijn er meerdere sportscholen en Yoga en Pilates studio’s waar je lessen kunt volgen. Yoga en Pilates zijn effectieve workouts die spiergroepen tegelijk versterken en rekken om voor een sterk en soepel lichaam. Volg een yogales bij ervaren yogadocenten bij Yogacentrum Tilburg of een meditatie sessie bij Sati in Tilburg. Met regelmatige oefening leer je gezonder, intenser en bewuster te leven. Of je nu beginner of gevorderd bent, op Upwizer vind je goede goedkope lessen. Vind en vergelijk eenvoudig groepslessen en privélessen van trainers bij jou in de buurt.

Waar ligt Tilburg?

Tilburg ligt in het westen van de provincie Noord Brabant in de buurt van steden als Breda, Waalwijk, Den Bosch, Oosterhout, en Vught. De gemeente Tilburg telt ongeveer 217.000 inwoners en omvat tevens de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout. Daarmee staat Tilburg in de top 7 van grootste gemeenten van Nederland. De buurten in Tilburg zijn De Berkdijk, Hoogvenne, Het Wandelbos, Reeshof en Stokhasselt.

Bezienswaardigheden in Tilburg

Tilburg was vroeger een textielstad en deze geschiedenis kun je nog steeds bewonderen in verschillende musea waarvan het Textielmuseum de meest bekende is. Museum De Pont toont tentoonstellingen over de moderne kunst en in het Natuurmuseum in Tilburg centrum kunnen kinderen spelenderwijs leren over de natuur. De bierbrouwerij en Abdij La Trappe is ook zeker een bezoek waard. Zo ook de wisselende exposities in Huis ter Heide.

Leuke activiteiten in Tilburg

Ga op wilde dieren auto safari in de Beekse Bergen. Bekijk de wilde Afrikaanse dieren van dichtbij in de veiligheid van jouw eigen auto. Of laat je meevoeren in de wondere wereld van de elven in de Droomvlucht in attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. De evenementenkalender van Tilburg is goed gevuld met bekende Tilburgse festivals zoals Festival Mundial, Incubate, Roadburn of Best Kept Secret in het nabijgelegen Hilvarenbeek. In de zomer zijn recreatiegebieden als De Oostplas en Het Blauwe Meer in trek bij de locals om lekker te zwemmen, badminton te spelen en te barbecueën op de BBQ. Voor een gezellig dagje uit is Tilburg ook een uitstekende keuze.