Door naar hoofdinhoud
nl

Bijles, Personal Training, Yoga en andere lessen in Maastricht

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
65 resultaten gevonden
Toon kaart
Wij tonen lessen zoals Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles, Yoga, Bijles en meer. Boek lessen in de buurt. Vergelijk lessen op prijs en bespaar tijd en geld.
Math
vanaf 10
1. Math
Bijles
I have broad background in math as I had two years of extra curricular math classes in the third best Russian physics University (MEPhI) as well as I ...
Chemistry tutoring in Maastricht
vanaf 10
2. Chemistry tutoring in Maastricht
Bijles
I can help secondary, high school and first year bachelor students with their chemistry course! I have background in chemistry and I am currently comp...
Russian
vanaf 10
3. Russian
Taalles
I am a native Russian speaker and I lived in Russia for 17 years of my life. I can teach you from Russian alphabet to analysing Russian literature as ...
Piano for beginners
vanaf 10
4. Piano for beginners
Piano
I teach piano to kids and adults who want to start playing and gain good technique. I attended musical school for 9 years and my subjects were choir, ...
Natural Science for Highschool students
vanaf 10
5. Natural Science for Highschool students
Bijles
I have experience in tutoring highschool students in sciences (recomendations can be provided). I acheived A-Levels in physics, math and chemistry and...
Piano les in Maastricht
vanaf N/A
6. Pianoles bij Axel Klaar in Maastricht
Piano
Piano les in Maastricht
Axel Klaar
Axel Klaar
Maastricht
Yoga les in Maastricht
vanaf N/A
7. Yoga bij Yvonne Sleypen in Maastricht
Yoga
Yoga les in Maastricht
Yvonne Sleypen
Yvonne Sleypen
Maastricht
Fitness les in Maastricht
vanaf N/A
8. Fitness training bij Sportinstituut Chikara in Maastricht
Fitness
Sportinstituut Chikara
Sportinstituut Chikara
Meerssenerweg 61A, Maastricht
Fitness les in Maastricht
vanaf N/A
9. Fitness training bij 123 fit in Maastricht
Fitness
123 fit
123 fit
Sint Annadal 18, Maastricht
Gitaar les in Maastricht
vanaf N/A
10. Gitaarles bij Schappert Music Service in Maastricht
Gitaar
Schappert Music Service
Schappert Music Service
Maastricht
Personal training in Maastricht
vanaf N/A
11. Personal trainer Training Maastricht in Maastricht
Personal training
Training Maastricht
Training Maastricht
Maastricht
Pilates les in Maastricht
vanaf N/A
12. Pilates bij Pilates & Yoga Studio Maastricht in Maastricht
Pilates
Pilates & Yoga Studio Maastricht
Pilates & Yoga Studio Maastricht
Maastricht
Personal training in Maastricht
vanaf N/A
13. Personal trainer Body Vision in Maastricht
Personal training
Body Vision
Body Vision
Bloemenweg 65, Maastricht
Yoga les in Maastricht
vanaf N/A
14. Yoga bij Aerobic Silver in Maastricht
Yoga
Aerobic Silver
Aerobic Silver
Courtoisstraat 30, Maastricht
Yoga les in Maastricht
vanaf N/A
15. Yoga bij Jeannette Verbooy in Maastricht
Yoga
Jeannette Verbooy
Jeannette Verbooy
God. van Heerstraat, 38, Maastricht
Personal Training les in Maastricht
vanaf N/A
16. Personal trainer Gerda Remmers in Maastricht
Personal training
Gerda Remmers
Gerda Remmers
Avenue Ceramique, 160, Maastricht
Piano les in Maastricht
vanaf N/A
17. Pianoles bij Josee Brouwers in Maastricht
Piano
Piano les in Maastricht
Josee Brouwers
Josee Brouwers
Maastricht
Bootcamp les in Maastricht
vanaf N/A
18. Bootcamp bij Training Maastricht in Maastricht
Bootcamp
Training Maastricht
Training Maastricht
Maastricht

Gitaarles of Pianoles in Maastricht

Woon je in Maastricht en ben je op zoek naar Keyboard, Gitaar of Piano Lessen voor volwassen of kinderen? In Maastricht wonen ervaren muziekdocenten en studenten die met veel enthousiasme hun leerlingen Piano en Gitaar leren spelen. Bespeel je een ander muziekinstrument zoals Saxofoon, Keyboard, Trompet, Cello of Blokfluit? Of wil je een muziekinstrument leren spelen? Vindt een muziekdocent die bij je past. Op Upwizer vind je muzieklessen op muziekschool en aan huis. Van akoestische of elektrische gitaarles tot klassieke of moderne pianoles, er is voldoende keus. Bekijk de lestijden en boek bijvoorbeeld een gitaarles bij Johan Smeets of een pianoles bij Josee Brouwers.

Huiswerkbegeleiding en Bijles in Maastricht

Ben je op zoek naar goede goedkope bijles van studenten of een professionele bijlesdocent voor uw kind? Voor leerlingen op de Vlinderboom en Sint Pieter basisschool en scholieren op het Bonnefanten college en het Sint-Maartenscollege die behoefte hebben aan bijles of huiswerkbegeleiding helpen wij de juiste bijlesdocent te vinden. Zoek op bijlesdocenten in de buurt en filter op prijs, ervaring en reviews. Kies een geschikte docent om uw kind te helpen de lesstof beter te begrijpen. Op zoek naar bijles voor vakken als Natuurkunde, Wiskunde, Scheikunde en Engels voor de middelbare school of Nederlandse of Engelse taalles en Rekenen op de basisschool. Profiteer van de ervaring van ervaren professionals met examentrainingen, coaching bij leerachterstanden of leerproblemen. Geen dure bijlesinstituten, maar direct contact met ervaren zelfstandige bijlesdocenten en studenten.

Bootcamp of Personal trainers Maastricht

Sport jij graag in groepsverband om je extra te motiveren? Probeer dan eens een bootcamp les en sport samen met anderen met een ervaren bootcamp instructeur. Bootcamp combineert krachttraining met cardio oefeningen voor een full body workout. Sluit je aan bij een bootcamp in het Stadspark en het Apple park bij bootcamp scholen zoals Mac Sportsclub en Fit&Move. Of volg een privé training bij personal trainers zoals Mike Opheij en Hans Hobbel van Vips personal training, die je motiveren en uitdagen om jouw trainingsdoelen te bereiken. Wordt je niet gemotiveerd van Fitchannel? In Maastricht vind je personal trainers die met op maat gemaakte trainingsprogramma’s je een goede workout bezorgen. Sport in Sports Park West en het Stadspark in het Jekerkwartier. Of krijg een-op-een begeleiding in sportscholen zoals Club Pellikaan, Basic Fit en Fit for Free.

Yoga, Pilates en Mindfulness les in Maastricht

Gelegen in het groen, omringt door bossen, heuvels en water is Maastricht bij uitstek een heerlijke plek om tot rust te komen. In de yogastudio’s en sportscholen in Pottenberg en Wyck en andere buurten van de stad wordt lesgegeven in verschillende yoga stijlen zoals Dru yoga, Hatha yoga, Vinyasa yoga, Ashtanga yoga of Bikram yoga. Ook kun je er Pilates, Meditatie en Mindfulness lessen volgen. Vind yogalessen van ervaren yogadocenten zoals Tanja van der Kooij van Aruna Yoga Maastricht en Liselotte Spoormans van de YogaSchool Maastricht, doe pilates onder de begeleiding van Catherine Blethyn van Everybody Pilates Maastricht of kom tot jezelf tijdens een meditatie en mindfulness sessie bij Hub Spronck van Zachte Rots Maastricht. Volg online yoga lessen. Er zijn lessen voor gevorderden en voor beginners. Vind en vergelijk eenvoudig groepslessen en privélessen van instructeurs en instructrices in Maastricht, bekijk lestijden en boek.

Waar ligt Maastricht?

Maastricht ligt in de zuidelijke punt van de provincie Limburg, in de buurt van dorpen als Geleen, Gulpen, Brunssum en Valkenburg. Het inwonersaantal in Maastricht ligt rond de 122.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Limburg, gevolgd door Roermond, Heerlen en Sittard. De stad Maastricht is van oudsher opgedeeld in vier stadsdelen met meerdere buurten waaronder Randwyck, Malpertuis en Belfort.

Bezienswaardigheden in Maastricht

Maastricht is een populaire stad voor een dagje uit. De stad met z’n oude centrum, wirwar van winkelstraten en bekende pleinen zoals De Markt zijn een echte trekpleister voor toeristen en dagjesmensen. De rijke historie is terug te zien in de indrukwekkende bouwwerken zoals de Sint Janskerk, Sint Servaas Basiliek, Onze Lieve Vrouwebasiliek en de Sint Lambertuskerk. Snuffel door rijen en rijen van nieuwe en tweedehands boeken in boekhandel Dominicanen gevestigd in een oude kerk in Maastricht Centrum, compleet met in-house koffiebar CoffeeLovers. Bezoek de Vrijthof of Fort Sint Pieter of bekijk de geschiedenis van Maastricht van onderaf in een ondergrondse toer door het gangenstelsel onder Maastricht met Maastricht Underground. Sluit de dag af met een lekker biertje bij Brouwerij Bosch.

Leuke activiteiten in Maastricht

Recreatiemogelijkheden in Maastricht zijn er in overvloed. In de zomer kun je zwemmen en relaxen aan de Pietersplas. Maak een wandeling door de verschillende parken zoals het Stadspark, Waldeckpark, Frontenpark of maak een natuurwandeling door de Maastrichtse bossen. Op zoek naar een meer actieve activiteit? Ga Kajakken bij Kajak Maasland in Lanaken of roets van de berg af in Snowworld Landgraaf. Speciaal voor kinderen is er speeltuin Fort Willem waar ze zich de hele dag kunnen vermaken.