Door naar hoofdinhoud

Bootcamp, Yoga, Bijles en andere lessen in Leiden

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
99 resultaten gevonden
Toon kaart
Ben je op zoek naar een overzicht van het lesaanbod in Leiden? Vind en vergelijk een ruim aanbod aan lessen zoals Bootcamp, Yoga, Bijles, Gitaarles en Personal training van verschillende docenten en trainers.
Yoga classes at Yoga SuCasa
vanaf 15

1. Yoga classes at Yoga SuCasa

Yoga
Yoga is a precious gift, it enables you to experience the present moment. Try the beautiful practice of Yoga. You may be looking for a workout for your body, a cure for your injury or pain, time for yourself or relaxation for the mind. Yoga will give you what you need. Be ready to receive Yoga in openness.Classes are in a nice, clean and light space in the heart of Leiden.We teach with love, attention and experience.Yoga Prices:Class card for 3 months, 1x week: € 47,50 monthlyExtra class above your card limit: € 7,50Class card for 3 months, unlimited: € 82,50 monthlyTrial class: € 10,-Single class: € 15,-Meditation: € 10,-Introduction: 4 classes including Yoga mat: € 55,-Private coaching (1 hour): € 55,-Wear comfortable clothes in which you can move freely. Yoga is done barefoot on a mat, without jewellery or a watch. Silence brings quietness in you and in the class. Make sure your phone is always off and talk quietly.
Wendy Manders
Wendy Manders
Middelweg 1a,, Leiden
Mindfulness en chronische ziekte
vanaf 95

2. Mindfulness en chronische ziekte

Mindfulness
MINDFULNESS beginnerscursusMindfulness is gericht aandacht geven in het hier en nu. Het is een prachtige manier om effectiever en gezonder te leven en te werken en telkens naar je essentie terug te keren. De werkzaamheid van mindfulness zit hem in het bewust schakelen tussen doen en zijn, tussen actie en reflectie. Wat betekent mindfulness voor mensen met een andere chronische ziekte? De betekenis van mindfulness blijft natuurlijk hetzelfde. Ook het overzicht van een cursus is in grote lijnen hetzelfde (wel zal het specifiek gericht zijn op jullie). Het grote verschil is dat je met mindfulness begint om te onderzoeken hoe jij met jouw epilepsie/ziekte om kunt gaan. Wat heb jij hiervoor nodig?Mindfulness is geen theorie, geen cursus dat ervoor zorgt dat de epilepsie of de ziekte verdwijnt. Wel kan het je helpen om dat wat er is toe te laten. Dus wanneer jij angsten, gevoel van epileptische activiteit, een aanval, pijn of heel wat anders hebt dan sta je hiervoor stil, laat je het toe en ga je opmerken wat er is. Dit zonder een oordeel of om het te willen veranderen, juist omdat dit niet mogelijk is. Wel kun je dan onderzoeken wat je nodig hebt om hiermee om te gaan. Dit klinkt misschien ingewikkeld en lastig en een grote kans dat dit niet meteen lukt maar wanneer je hiermee start dan wordt het per keer steeds wat makkelijker en zal het je goed doen.Deze praktische en effectieve aandachttraining helpt je om anders om te gaan met dagelijkse stress en spanning, waardoor je meer balans in je dagelijks leven zult ervaren. Tijdens de training leer je om meer "erbij" te zijn, waardoor je weer bewuste keuzes kunt maken, in plaats van automatisch te reageren. Dankzij mindfulness sta je zelfbewuster en vitaler in het leven. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Je neemt meer de regie over je eigen leven.Ben je benieuwd voor meer informatie neem dan contact met me op. Er is een mogelijkheid voor een groepscursus of een ...
Anne Jeen
Anne Jeen
Damlaan, Leiden
Personal training van eigenaar van Krachttraining.net
vanaf 90

3. Personal training van eigenaar van Krachttraining.net

Personal training
Krijg personal training van niemand minder dan de eigenaar van het populaire blog krachttraining.net. Dit betekent dat je niet alleen verzekerd bent van de beste personal training in de zin van schema en (uitvoering van) oefeningen, maar tevens toegang hebt tot de beste wetenschappelijke tips en trucs op gebied van fitness, krachttraining, (sport)voeding, supplementen, aankomen en afvallen. It's all in the package!Patrick van der Velde is daarnaast afgestudeerd medisch bioloog, personal trainer, sportvoedingsdeskundige. Ofwel een complete life coach die jou snel en effectief gaat helpen je persoonlijke doelen te halen.Kijk voor meer informatie over mij op Personal training via Krachttraining.net. Sportieve groet en graag tot snel,Patrick van der Velde 
Patrick van der Velde
Patrick van der Velde
Einsteinweg 6, Leiden
Mindful Yoga door Anne
vanaf 7.5

4. Mindful Yoga door Anne

Yoga
Mindful Yoga is de combinatie van mindfulness en yoga. Waarbij de focus van mindfulness ligt op de ontwikkeling van de geest, richt de yoga zich op lichamelijke, mentale en spirituele ontwikkeling. Het grote verschil is dus de lichamelijke aandacht. Mindful yoga betekent dat je volledig bewust bent van het moment: in het hier en nu en met aandacht yoga doen. Mindful Yoga is heel divers en elke les kan weer anders zijn. Dit hangt af van het thema. De ene keer is dit een bewuste yoga les met aandacht naar het lichaam en de adem en de andere keer focust de les zich op een thema zoals spanning, stress maar ook tevreden en blij zijn met jezelf.Wanneer jij op zoek bent naar de combinatie van mindfulness en yoga: een meditatie en beweging én dit gebaseerd op een thema dan past dit goed bij jou!Ben je benieuwd naar een proefles dan kun je je hier aanmelden. 
Anne Jeen
Anne Jeen
Damlaan, Leiden
Compassie training gebaseerd op de 4 elementen
vanaf 95

5. Compassie training gebaseerd op de 4 elementen

Mindfulness
Compassie - 4 weekse beginnerscursus Mindfulness en compassie gaan hand in hand. Met mindfulness leer je om aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder iets te willen veranderen en zonder oordeel. Compassie gaat verder… het betekent de pijn opmerken, voelen, doorleven en omarmen. Dit vanuit een liefdevolle, aandachtige en rustige houding.Waarschijnlijk herken je het wel dat dit veel makkelijker is voor de ander dan voor jezelf. Daarom gaat het ook over zelfcompassie. Pas wanneer je aandacht aan jezelf geeft met een liefdevolle houding, dan pas kun je dit ook echt voor de ander doen.Compassie biedt jou aandachtige ruimte voor alle gevoelens van pijn, angst, ongemak. Compassie ontstaat in de ontmoeting van de pijn of een stressreactie (wat ontstaat in het sympathische zenuwstelsel). Dit ga je trainen tijdens deze cursus.Deze compassie beginnerstraining is gebaseerd op de 4 elementen van compassie: pijn ‘echt’ zien meevoelen en dieper begrijpen de diepe wens hebben dat het beter gaat iets (of niets) doen.Elke sessie is gebaseerd op een thema en wordt gecombineerd met een meditatie, ademoefeningen en een oefening in de groep. Denk hierbij aan de compassievolle metgezel, de innerlijke criticus en het kompas van je hart. Is zelfcompassie niet jouw sterkste eigenschap maar ben je wel op zoek naar een ontwikkeling hierin dan past deze korte, duidelijke en effectieve training bij jou!  Deze training start op vrijdag 5 juli van 1330 tot 1400 uur en op zondag 7 juli van 1100 tot 1230 uur.  vrijdag 5, 12, 26 juli en 16 augustus zondag 7, 14, 21, 28 juli De kosten voor deze training bedraagt € 95 (excl. BTW). 
Anne Jeen
Anne Jeen
Maresingel, Leiden
8 x mediteren
vanaf 45

6. 8 x mediteren

Meditatie
Heb je al een tijdje getwijfeld over mediteren bij jou past of misschien vind je het prettig om een geleide meditatie te doen... dan ben je hier op de juiste plek!De kunst van mediteren is om de aandacht naar binnen te keren en je af te schermen van de buitenwereld. Bewust worden van wat er binnen in jou allemaal afspeelt. Dit kan van alles zijn... gedachten, emoties maar ook onprettige sensaties in het lichaam. De kunst is om dit allemaal toe te laten, te observeren en op deze manier bewandel je de weg van acceptatie. Meditatie kan je tot rust brengen: de stress loslaten en meer overzicht krijgen.Nu zijn er veel verschillende soorten van meditatie en daarom bestaat deze cursus uit 8 momenten. Op deze manier leer je verschillende meditaties en technieken en kun je onderzoeken wat het beste bij jou past. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan deze meditaties!Ben je benieuwd? Meld je dan nu aan.... past een invididueel traject beter bij jou dan kun je altijd even contact met me opnemen.   
Anne Jeen
Anne Jeen
Damlaan, Leiden
4 sessies mindfulness
vanaf 75

7. 4 sessies mindfulness

Mindfulness
MINDFULNESS beginnerscursusMindfulness is gericht aandacht geven in het hier en nu. Het is een prachtige manier om effectiever en gezonder te leven en te werken en telkens naar je essentie terug te keren. De werkzaamheid van mindfulness zit hem in het bewust schakelen tussen doen en zijn, tussen actie en reflectie. Minder stress en meer genietenLeef je je leven op de automatische piloot én heb je het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out, slecht slapen of pijnklachten? Of wil je meer genieten van de alledaagse dingen? Dan is mindfulness wat voor jou!Deze praktische en effectieve aandachttraining helpt je om anders om te gaan met dagelijkse stress en spanning, waardoor je meer balans in je dagelijks leven zult ervaren. Tijdens de training leer je om meer "erbij&" te zijn, waardoor je weer bewuste keuzes kunt maken, in plaats van automatisch te reageren. Dankzij mindfulness sta je zelfbewuster en vitaler in het leven. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creatiever. Je neemt meer de regie over je eigen leven.Heb je al vaker nagedacht om iets met mindfulness te doen of ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Dan past deze mindfulness beginnerscursus goed bij jou! Het is een cursus van 4 sessies (75 minuten) waarbij je de basis van mindfulness leert kennen. Iedere les behandelt een ander thema en een vast onderdeel is mediteren en aandachtsoefening.De kosten voor deze cursus bedragen € 95; maar ben je lid van De Yogastudio dan betaal je slechts € 75.De cursus zal plaatsvinden van 13.30 tot 14.45 uur op vrijdag 17 mei, vrijdag 31 mei, vrijdag 14 juni en vrijdag 21 juni.
Anne Jeen
Anne Jeen
Maresingel 7, Leiden
Yin / Yang Yoga
vanaf 7.5

8. Yin / Yang Yoga

Yoga
Deze les bestaat uit een combinatie van Yin met Yang en zal zorgen voor balans tussen de geest en het lichaam en versterkt de spierkracht en de flexibiliteit. Het eerste gedeelte van de les bestaat uit Yang yoga en is een combinatie van power en vinyasa yoga. Dit gaat dan over naar Yin yoga: de volledige ontspanning in het lichaam. Misschien ben je op zoek naar de combinatie van spanning en ontspanning? Dan past dit goed bij jou!Nu de temperatuur stijgt, de bloemetjes bloeien en de vogeltjes fluiten vindt deze les lekker buiten plaats in het Park Kweeklust. Neem je eigen matje/dikke handdoek en vest mee.We verzamelen ons op het kruispunt (ingang van het park): Lage Morsweg met Constantijn Huygenslaan om 9.00 uur. De les is tot 10.15 uur.Vergeet niet om je aan te melden. Dit via het nummer: 06 34 12 82 15. Een enkele les kost €7,50 en een 10 rittenkaart kost €55. Je kunt het namelijk combineren met een mindful yoga les op vrijdagochtend in Park Kweeklust of op zondagochtend in Park Cronesteyn.
Anne Jeen
Anne Jeen
Lage Morsweg, Leiden
Personal Yoga Training
vanaf 80

9. Personal Yoga Training

Yoga
Met Personal Yoga Training kun je heel veel persoonlijke aandacht krijgen. We kijken samen naar wat jij nodig hebt en wat jij graag wil bereiken. Daar wordt de training helemaal op afgestemd. Het gaat om persoonlijke groei.​Tijdens de eerste practice zullen we samen kijken waar de focus zal liggen. We starten met een simpele practice om elkaar te leren kennen. Hierbij kunnen we asana, adam (pranayama) en meditatie toevoegen zoals jij wenst. Aan het einde van de eerste practice zal ik een practice opstellen die thuis beoefend kan worden.​Bij ieder volgende practice bespreken we hoe het gegaan is na de vorige keer. Daarna doen we een nieuwe practice. Dit zal het meeste van de tijd in beslag nemen. Aan het einde  zullen we samen kijken voor aanpassingen in de practice zodat we met al jouw focus punten en wensen rekening kunnen houden​Hoe vaak en hoe lang je naast de PYT oefent is geheel aan jou.
Yoga Coaching
vanaf 125

10. Yoga Coaching

Yoga
Loop jij tegen knelpunten aan? Dan gaan we dat aanpakken met rake vragen, nlp en  praktische tips. Daarnaast gebruiken we als ondersteuning yoga asana, meditatie en ademhalingsoefeningen om het lichaam hierbij  te betrekken. We stellen vragen als: Hoe voelt dat? Waar voel je dat in je lichaam? Op deze manier gebruiken we zowel het lichaam als de emotie en het denken.​We kijken naar hele praktische zaken als jouw week- en dagindeling., naar jouw levensverhaal en naar jouw overtuigingen. Wat staat jou hierbij in de weg? Wat kun je veranderen en hoe verander je dit? Samen bewandelen we jouw pad om tot nieuwe inzichten te komen. We gaan ervanuit dat alles al in jou zit, en we zorgen er samen voor dat jij alles kunt gaan gebruiken zoals jij dit wenst.
Bijles les in Leiden
vanaf N/A

11. Bijles bij Annette Weers in Leiden

Bijles
Annette Weers
Annette Weers
Van der Lubbehof, 23, Leiden
Drum les in Leiden
vanaf N/A

12. Drumles bij John May in Leiden

Drum
John May
John May
Leiden
Piano les in Leiden
vanaf N/A

13. Pianoles bij Sandra Mol in Leiden

Piano
Sandra Mol
Sandra Mol
Leiden
Studievaardigheden les in Leiden
vanaf N/A

14. Bijles bij Jolien Dullemen in Leiden

Bijles
-
Jolien Dullemen
Jolien Dullemen
Leiden
Personal Training les in Leiden
vanaf N/A

15. Personal trainer Marie-Claude in Leiden

Personal training
Marie-Claude
Marie-Claude
Javastraat, 15, Leiden
Harp les in Leiden
vanaf N/A

16. Muziek overig bij Helga Kruse in Leiden

Muziek overig
Harp les in Leiden
Helga Kruse
Helga Kruse
Leiden
Fitness les in Leiden
vanaf N/A

17. Fitness training bij Fitness Centre Fysiek in Leiden

Fitness
Fitness Centre Fysiek
Fitness Centre Fysiek
Hoge Rijndijk 68, Leiden
Fitness les in Leiden
vanaf N/A

18. Fitness training bij Sportcenter Ramdas in Leiden

Fitness
Sportcenter Ramdas
Sportcenter Ramdas
Vijf Meilaan 7A, Leiden

Yoga, Bootcamp en Personal trainers in Leiden

In Leiden vind je een uitgebreid aanbod van verschillende soorten lessen. Ben je op zoek naar CrossFit lessen, Bootcamp, Yoga lessen of Personal training? Op Upwizer vind en vergelijk je eenvoudig lessen van trainers in Leiden. Filter op categorie en locatie zodat je snel jouw ideale les kunt vinden en boeken.

Zangles, Gitaarles of Pianoles in Leiden

Op zoek naar zangles aan huis of op een muziekschool? Of wil je Piano leren spelen? Voor zowel beginners als gevorderden zijn er tal van mogelijkheden om muzieklessen te volgen bij ervaren muziekdocenten. Bekijk het complete aanbod, vergelijk docenten en boek jouw ideale les.

Bijles Wiskunde, Bijles Nederlands, Huiswerkbegeleiding Leiden

Op zoek naar bijles in Leiden voor vakken als Wiskunde, Nederlands of Natuurkunde? Op Upwizer vind je een ruim aanbod aan bijlesdocenten. Veel studenten geven naast hun studie bijles of huiswerkbegeleiding aan basisschool of middelbare school scholieren. Dat is vaak goedkoper dan bijles bij de grotere instituten en aanbieders omdat er niemand tussen zit. Heb je bijvoorbeeld problemen met de grammatica, lezen, schrijven of spreken? Heb je faalangst of hulp nodig om betere cijfers te halen? Wacht niet langer en vergelijk eenvoudig het aanbod van studiebegeleiding.