Door naar hoofdinhoud

Bijles, Bootcamp, Yoga en andere lessen in Groningen

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
100 resultaten gevonden
Toon kaart
Bekijk lestijden van lessen zoals Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles, Yoga, Bijles en meer. Boek lessen in de buurt. Vergelijk lessen op prijs en bespaar tijd en geld.
yyoga les
vanaf 15

1. yyoga les

Yoga
90 minuten helemaal voor jou, aandacht voor lichaam, geest en ziel. De focus verleggen van buiten naar binnen, naar dat wat voor jouw belangrijk is op dit moment.Elke les is anders, we volgen de energie van het moment. Soms zal dat heel actief zijn, een andere keer ingetogen of meditatief.  We kunnen een thema uitwerken wat ik inbreng  of jij brengt een thema in. voorbeelden; hoe ga ik om met rug/ schouder/ nek klachten,  hoe blijf ik eerlijk naar mezelf, hoe blijf ik goed gegrond,  grenzen, adem, loslaten……Vaste onderdelen  van de lessen zijn concentratie/ meditatie, yoga houdingen (zowel yin als hatha), adem en ontspanning.Vaak geef ik uitleg over het hoe en waarom van een houding, over yogafilosofie, over de samenwerking tussen lichaam en geest, over energie, loslaten en meer.Tijdens de les loop ik vaak langs om je lichaam net even het vertrouwen te geven dat het mag ontspannen in die specifieke houding. Ik heb hier ruime ervaring mee en gebruik ook technieken uit de thai massage. Een YYoga les staat voor een:Ontspannen lesOngedwongen sfeerNet dat beetje extra aandachtNieuwe inspiratieUitleg over het hoe en waaromVerbindingAanraking, subtiele hulp in de houdingYvonne, 20 jaar yoga ervaring en 14 jaar  ervaring als yogadocent
Yvonne Coppens
Yvonne Coppens
hippocrateslaan 40, Groningen
(Elektronische) Muziek produceren met FL Studio - Voor beginners en gevorderden!
vanaf 30

2. (Elektronische) Muziek produceren met FL Studio - Voor beginners en gevorderden!

Muziek overig
Altijd al willen leren muziek maken in FL Studio? Dan is deze les voor jou! Ik ben al jaren muziek aan het produceren met FL Studio en deel graag mijn kennis met mensen die dit ook willen leren. Of je nou beginner bent en graag wilt leren hoe je vanuit niks een nummer kan maken of al wat meer ervaren bent en je muziek graag naar een nieuw level wilt tillen, ik kan je daarbij helpen.Ik ben gespecialiseerd in Electronic Dance Music (EDM), maar heb ook ervaring met veel andere genres.Ik volg op dit moment zelf ook een cursus Professional Music Production, dus leer zelf ook elke week nieuwe dingen die ik weer kan meenemen in mijn eigen lessen.Extra informatieDeze les werkt het beste wanneer je je eigen laptop met daarop FL Studio meeneemt.
Mark Bos
Mark Bos
Diephuisstraat 4, Groningen
Gitaar en basles
vanaf 20

3. Gitaar en basles

Gitaar
Hoe ziet een les er uit?Eerst bekijken we samen wat je wilt leren, welke muziek je leuk vindt en wat je misschien al kunt.We gaan ook alle delen van het instrument langs. Met eenvoudige liedjes werk je toe naar een goede technische basis. We werken dan bijvoorbeeld aan het aanslaan van akkoorden met een goede timing, en speelhouding. Naarmate je niveau omhoog gaat, gaan we nieuwe technieken oefenen en wordt ook het lesmateriaal uitdagender.Het leren lezen van noten is mogelijk, maar is niet voor iedereen noodzakelijk. Meestal heeft de eenvoudige muzieknotatie TAB, de voorkeur, naast het gehoor natuurlijk.Voorbeelden van lessen:- Liedjes leren spelen van favoriete bands/artiesten- Leren improviseren- Gitaarsolo’s naspelen- Creatief en strak spelen op ritmisch gebied- Op je gehoor zelf liedjes uitzoeken- Praktische kennis van muziektheorie- Noten leren lezen- Tegelijk akkoorden en melodie spelen- Klassieke muziek van blad spelen
Feico Nijdam
Feico Nijdam
M.L.Kingstraat, Groningen
Personal Training les in Groningen
vanaf N/A

4. Personal trainer Esther de Boer in Groningen

Personal training
Esther de Boer
Esther de Boer
Isebrandtsheerd, 16, Groningen
Bootcamp les in Groningen
vanaf N/A

5. Bootcamp bij Alex Manuputty in Groningen

Bootcamp
Alex Manuputty
Alex Manuputty
Groningen
Bootcamp les in Groningen
vanaf N/A

6. Bootcamp bij Jarno Meier in Groningen

Bootcamp
Jarno Meier
Jarno Meier
Groningen
Gitaar les in Groningen
vanaf N/A

7. Gitaarles bij Ruud Stoop in Groningen

Gitaar
Gitaar les in Groningen
Ruud Stoop
Ruud Stoop
Groningen
Fitness les in Groningen
vanaf N/A

8. Fitness training bij Sportcentrum Balili in Groningen

Fitness
Sportcentrum Balili
Sportcentrum Balili
Protonstraat 6, Groningen
Fitness les in Groningen
vanaf N/A

9. Fitness training bij Sportief Negentig in Groningen

Fitness
Sportief Negentig
Sportief Negentig
Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen
Fitness les in Groningen
vanaf N/A

10. Fitness training bij Plaza Sportiva Martiniplaza in Groningen

Fitness
Plaza Sportiva Martiniplaza
Plaza Sportiva Martiniplaza
Boumaboulevard, Groningen
Bootcamp les in Groningen
vanaf N/A

11. Bootcamp bij Go4fitness in Groningen

Bootcamp
Go4fitness
Go4fitness
Oosterhamrikkade 6A, Groningen
Yoga les in Groningen
vanaf N/A

12. Yoga bij Construction Fitnessclub in Groningen

Yoga
Construction Fitnessclub
Construction Fitnessclub
Turfsingel 92-1, Groningen
Zumba les in Groningen
vanaf N/A

13. Zumba bij Curves Groningen in Groningen

Zumba
Curves Groningen
Curves Groningen
Vechtstraat 133, Groningen
Personal training in Groningen
vanaf N/A

14. Personal trainer Miboso in Groningen

Personal training
Miboso
Miboso
Helperzoom 3, Groningen
Fitness les in Groningen
vanaf N/A

15. Fitness training bij Sportcentrum Balili in Groningen

Fitness
Sportcentrum Balili
Sportcentrum Balili
Hoendiep 97F, Groningen
Personal training in Groningen
vanaf N/A

16. Personal trainer Tapilatu Training En Coaching in Groningen

Personal training
Tapilatu Training En Coaching
Tapilatu Training En Coaching
Hoendiep 201, Groningen
Yoga les in Groningen
vanaf N/A

17. Yoga bij Kerri Lowes in Groningen

Yoga
Kerri Lowes
Kerri Lowes
Einthovenlaan, 24, Groningen
Personal Training les in Groningen
vanaf N/A

18. Personal trainer Jos Vogelzang in Groningen

Personal training
Jos Vogelzang
Jos Vogelzang
Bloemsingel, 109, Groningen

Piano, Keyboard en Gitaarles in Groningen

Woon je in Groningen en ben je op zoek naar Piano, Keyboard of Gitaarlessen voor volwassen of kinderen? In Groningen wonen ervaren muziekdocenten en studenten die met veel enthousiasme hun leerlingen muziektheorie bijbrengen en hen leren hoe ze hun favoriete muziekinstrument bespelen. Ook als je op zoek bent naar een leraar voor Saxofoon, Keyboard, Trompet, Cello of Blokfluitles vind je een ruim aanbod op Upwizer. Vind en vergelijk muziekdocenten om een docent te vinden die bij je past en met de juiste specialisatie zoals akoestische of elektrische of gitaar en muziekstijlen zoals jazz of pop of country. Leer klassieke of moderne piano van conservatorium studenten. De keuze is aan jou. Bekijk leslocaties in onze handige plattegrond. Reserveer een lestijd die jou uitkomt.

Huiswerkbegeleiding en Bijles in Groningen

Ben je op zoek naar bijles van studenten of een professionele bijlesdocent voor een kind of voor jezelf? Voor leerlingen op basisscholen zoals de Petteflet Groningen en De Beijumkorf en scholieren op de middelbare school zoals het Reitdiep College die behoefte hebben aan bijles of huiswerkbegeleiding helpen wij de juiste bijlesdocent te vinden. Iedere bijlesdocent heeft zo zijn eigen stijl en specialisatie. Zoek en vergelijk daarom meerdere bijlesdocenten in de buurt en filter op specialisatie, prijs en reviews. Kies een geschikte docent om jou of jouw kind te helpen de lesstof beter te begrijpen. Profiteer van de ervaring van ervaren professionals met examentrainingen, coaching bij leerachterstanden of leerproblemen. Geen dure bijlesinstituten, maar direct contact met ervaren zelfstandige bijlesdocenten en studenten. Zo vind je op Upwizer studiebegeleiding en bijles voor vakken als Wiskunde, Nederlands, Engels, Natuurkunde en Biologie voor de middelbare school of bijles Nederlands en Bijles Engels op de basis school.

Bootcamp of Personal trainers Groningen

Geen zin om naar de sportschool te gaan of vast te zitten aan een abonnement? Sport je graag in groepsverband of toch liever privéles? Op Upwizer boek je losse lessen bij Bootcamp instructeurs en Personal trainers in Groningen. Bekijk de leslocaties op de plattegrond en selecteer jouw favoriete trainer. Bekijk het lesrooster om direct een les te boeken. Sluit je aan bij een Bootcamp in het Stadspark, Noorderplantsoen en Kardinge, bij trainers zoals Anne Bandsma van Move4Progress en Johan Wagenaar van Copini Buitensport. Of volg een privé training bij personal trainers zoals Anna de Kok en Jordy Pijpker, buiten of in een sportschool in de buurt zoals Ron Haans. Wordt je niet gemotiveerd van Fitchannel? Boek vandaag nog een les bij een van onze trainers voor een goede workout. Dat werkt wel.

Yoga, Pilates en Mindfulness les in Groningen

Wel toe aan een beetje ontspanning na al die bevingen? In de yogastudio’s en sportscholen in de Oranjebuurt en Vismarkt Groningen wordt les gegeven in Hatha Yoga, Bikram Yoga, Power Yoga, Dru Yoga en andere yogastijlen. Verminder stress en verbeter je gezondheid met yogaoefeningen voor beginners en gevorderden. Volg een cursus Pilates of volg een meditatiecoach in een geleide meditatie tijdens een van de meditatie en mindfulness cursussen bij Zen Centrum Groningen. Er zijn lessen voor gevorderden en voor beginners. Vind en vergelijk eenvoudig groepslessen en privé lessen van instructeurs en instructrices in Groningen, bekijk lestijden en boek.

Waar ligt Groningen?

De stad Groningen ligt in de provincie Groningen, in de buurt van Assen, Veendam en Winschoten. Het inwonersaantal van de gemeente Groningen ligt rond de 200.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van de provincie Groningen, gevolgd door Hoogezand. De stad Groningen is van oudsher opgedeeld in vier stadsdelen met meerdere buurten waaronder de Rivierenbuurt, Korrewegwijk en Helpman. Bekijk de plattegrond van Groningen om de leslocaties te bekijken.

Bezienswaardigheden in Groningen

Groningen is een populaire stad voor een dagje uit. De stad met z’n oude centrum, wirwar van winkelstraten en bekende pleinen zoals de Vismarkt en de Grote Markt zijn een echte trekpleister voor toeristen en dagjesmensen. De rijke historie is terug te zien in de indrukwekkende bouwwerken zoals de Martinitoren. Maak een rondvaart door de grachten of bekijk de geschiedenis van Groningen in het Groninger Museum. Sluit de dag af met een lekker biertje bij Brouwerij Martinus.

Leuke activiteiten in Groningen

Recreatie mogelijkheden in Groningen zijn er in overvloed. Bij recreatiegebieden zoals Paterswolde en de Groningse Recreatieplas kun je zwemmen, barbecueën op de BBQ en sporten in de zomermaanden. Voor de sportievelingen is er recreatiegebied Kardinge waar je kunt tennissen, squashen, zwemmen, schaatsen en nog veel meer. Of maak een natuurwandeling door de bossen in Westerwolde.