Door naar hoofdinhoud
nl

Yoga, Bijles, Pianoles en meer lessen in Emmen

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
5 resultaten gevonden
Toon kaart
Vind lessen zoals Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles, Yoga en Bijles in Emmen. Vergelijk lesaanbieders en boek jouw ideale les.
Bootcamp les in Emmen
vanaf

1. Bootcamp les in Emmen

Bootcamp
Remi Grooten
Emmen
Remi Grooten
Dwarsfluit les in Emmen
vanaf

2. Dwarsfluit les in Emmen

Dwarsfluit
Dwarsfluit les in Emmen
Ingrid van der Klei
Emmen
Ingrid van der Klei
Personal Training les in Emmen
vanaf

3. Personal Training les in Emmen

Personal training
Jauke van Klinken
Van Schaikweg, 55, Emmen
Jauke van Klinken
Piano les in Emmen
vanaf

4. Piano les in Emmen

Piano
Gerald Janse
Emmen
Gerald Janse
Piano les in Emmen
vanaf

5. Piano les in Emmen

Piano
Marijke de Gruil
Emmen
Marijke de Gruil

Gitaarles of Pianoles in Emmen

Woon je in Emmen en ben je op zoek naar pianolessen of gitaarlessen voor volwassen of kinderen? In Emmen wonen meerdere goede pianoleraren en gitaarleraren die met veel enthousiasme jou helpen te leren spelen. Bespeel je een ander muziekinstrument zoals Saxofoon, Keyboard, Viool, Cello of Blokfluit? Of wil je een muziekinstrument leren spelen? Bekijk het aanbod van muziekleraren in Emmen. Van akoestische of elektrische gitaarles van studenten tot klassieke of moderne pianoles, er is voor elk wat wils.

Huiswerkbegeleiding en Bijles in Emmen

Op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding voor scholieren op de basisschool of middelbare school? Bijlesdocenten helpen je kind de lesstof beter te begrijpen en geven bijles voor vakken als Natuurkunde, Biologie, Scheikunde en Engels voor het voortgezet onderwijs en Rekenen en Taal op de basisschool. Bijles en Huiswerkbegeleiding van ervaren bijlesdocenten helpt kinderen en scholieren die moeite hebben met het behalen van goede schoolresultaten. Voor kinderen met concentratieproblemen zijn er gespecialiseerde programma’s en gespecialiseerde bijlesleraren die daarbij kunnen helpen.

Bootcamp of Personal training in Emmen

Op zoek naar een personal training in groepen, duo’s of individueel? In Emmen vind je personal trainers die met op maat gemaakte trainingsprogramma’s je een goede work-out bezorgen. Wordt jij niet gemotiveerd van Fit Channel en heb je liever persoonlijke aandacht van een ervaren personal trainer? Vind eenvoudig Bootcamp lessen of personal trainers bij jou in de buurt, vergelijk prijzen en boek jouw volgende les.

Yoga, Pilates en Mindfulness les in Emmen

Yoga, Pilates, Meditatie of Mindfulness lessen volgen? In Emmen vind je een ruim aanbod aan professionele Yoga en Pilates studio’s. Met regelmatige oefening leer je gezonder, intenser en bewuster te leven. Of je nu beginner of gevorderd bent, op Upwizer vind je jouw ideale les. Vind en vergelijk groepslessen en privélessen van trainers bij jou in de buurt.

Meer lessen in Emmen