Door naar hoofdinhoud
nl

Yoga, Bijles, Pianoles en meer lessen in Drachten

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
3 resultaten gevonden
Toon kaart
Vind lessen zoals Personal training, Bootcamp, Pianoles, Gitaarles, Yoga en Bijles in Drachten. Vergelijk lesaanbieders en boek jouw ideale les.
Yoga les in Drachten
vanaf

1. Yoga les in Drachten

Yoga
Antje Fokkema
Drachten
Antje Fokkema
Dwarsfluit les in Drachten
vanaf

2. Dwarsfluit les in Drachten

Dwarsfluit
M de Jager
Drachten
M de Jager
Klarinet les in Drachten
vanaf

3. Klarinet les in Drachten

Klarinet
Monique Gruppen
Drachten
Monique Gruppen

Bootcamp of Personal training in Drachten

Op zoek naar een personal training of Bootcamp les? In Drachten vind je personal trainers die met op maat gemaakte trainingsprogramma’s je een goede workout bezorgen. Wordt jij niet gemotiveerd van Fit Channel en heb je liever persoonlijke aandacht van een ervaren personal trainer? Vind eenvoudig Bootcamp lessen of personal trainers bij jou in de buurt, vergelijk prijzen en boek jouw volgende les.

Yoga, Pilates en Mindfulness les in Drachten

Yoga, Pilates, Meditatie of Mindfulness lessen volgen? In Drachten vind je een ruim aanbod aan professionele Yoga en Pilates studio’s. Met regelmatige oefening leer je gezonder, intenser en bewuster te leven. Of je nu beginner of gevorderd bent, op Upwizer vind je jouw ideale les. Vind en vergelijk groepslessen en privélessen van trainers bij jou in de buurt.

Zangles, Gitaarles of Pianoles in Drachten

Op zoek naar zangles aan huis of op een muziekschool? Of wil je Gitaar of Piano leren spelen? Voor zowel beginners als gevorderden zijn er tal van mogelijkheden om muzieklessen te volgen bij ervaren muziekdocenten. Bekijk het complete aanbod, vergelijk docenten en boek jouw ideale les.

Huiswerkbegeleiding en Bijles in Drachten

Op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding voor scholieren op de basisschool of middelbare school? Bijlesdocenten helpen je kind de lesstof beter te begrijpen en geven bijles voor vakken als Natuurkunde, Biologie, Scheikunde en Engels voor het voortgezet onderwijs en Rekenen en Taal op de basisschool. Bijles en Huiswerkbegeleiding van ervaren bijlesdocenten helpt kinderen en scholieren die moeite hebben met het behalen van goede schoolresultaten. Voor kinderen met concentratieproblemen zijn er gespecialiseerde programma’s en gespecialiseerde bijlesleraren die daarbij kunnen helpen.

Meer lessen in Drachten