Door naar hoofdinhoud

Bootcamp, Yoga, Bijles en andere lessen in Deventer

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
76 resultaten gevonden
Toon kaart
Spinning Groepsles
vanaf 12.5

1. Spinning Groepsles

Spinning
Spinning les voor alle niveau'sSpinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbranden. Bij een spinning les verbrand je tussen de 600 en 800 calorieën. Spinning maakt dus een einde aan het overtollige vet van het hele lichaam en specifiek het vet op buik, billen en benen.Het mooie van Spinning is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong of oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Steps
vanaf 12.5

2. Steps

Aerobics
Step GroepslesStep Is een leuke variant van de ' normale' aerobic en wordt uitgevoerd met behulp van de step. Een groepsles waarbij veel wordt gevraagd van de been- en bilspieren en een uitstekende 'vetverbrander'.De steples wordt gegeven op ritmische muziek en is één van de meest effectieve en veelzijdige groepsles met elke week een ander choreografie.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Circuit training Synrgy
vanaf 12.5

3. Circuit training Synrgy

Fitness
Synergy360 circuit trainingTijdens deze groepsles nemen wij je mee door het Synrgy360 circuit.Het circuit bestaat uit fitnessoefeningen met touwen, ballen, gewichten, barbells, bokshandschoenen, kettlebells, etc. De Synrgy Extreme duurt een kwartier langer en is dus zwaarder. Een echte HIIT (High Intensity Interval Training) voor iedereen die van een goede workout houdt!
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Streetdance voor kinderen (10-15 jr)
vanaf 12.5

4. Streetdance voor kinderen (10-15 jr)

Dans
Streetdance les voor kinderen (leeftijd 10-15 jr)Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen ontstaan zijn in clubs en op middelbare scholen en op straat. Tegenwoordig kan streetdance gezien worden als een onderdeel van de hiphop en funkdancestijlen.Streetdance is een coole manier van dansen. De bewegingen die gemaakt worden zijn niet zo moeilijk, maar wel altijd stoer... Fit & Fun geeft streetdance lessen voor kinderen van 10 t/m 15 jaar.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
B-Kick
vanaf 12.5

5. B-Kick

Vechtsport
Oefen Boks- en Traptechnieken met deze Cardio-WorkoutBKick Is een groepsles waarbij gebruik gemaakt wordt van een met zand gevulde KickBag Bkick. Op de KickBag Bkick worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd met of zonder muziek.De bewegingen zijn een uitstekend middel om aan je conditie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen. Geen nood: er wordt nooit met een sparring partner gewerkt.Iedereen kan BKick volgen. Of je nu getraind, ongetraind, jong of oud bent. BKick wordt "The ultimate Workout” genoemd. En dat is niet voor niks, je werkt aan je conditie, spierversteviging en je verbrandt ongelofelijk veel vet, zonder dat je het door hebt! BKick is namelijk ook echt FUN!Doe mee en ontdek hoe leuk het is!
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Junior Fitness voor kinderen (10-15 jr)
vanaf 12.5

6. Junior Fitness voor kinderen (10-15 jr)

Fitness
Juniorfit (10-15jr)Vanaf 10 jaar mag je al bij Fit & Fun fitnessen! Van 10 tot 13 jaar mag dit alleen op vaste tijden. Er is op deze tijdstippen speciaal een instructeur aanwezig die alleen deze doelgroep begeleidt!Er wordt gebruik gemaakt van de Synrgy en (cardio)toestellen. Soms worden er in de groepsleszaal circuittrainingen gegeven. Ook is er af en toe een challenge!Deze lessen, oefeningen zijn goed voor bot- en spieropbouw en kunnen een positieve werking op de schoolresultaten hebben. Het verhoogt namelijk het concentratievermogen en is goed voor de sociale ontwikkeling.Vanaf 13 jaar mag “zelfstandig” getraind worden op andere dagen. Uiteraard wordt iedereen nog goed in de gaten gehouden en wordt er getraind op een door de instructeur gemaakt trainingsschema.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Les Mills BodyAttack
vanaf 12.5

7. Les Mills BodyAttack

Aerobics
Les Mills BodyAttack voor kracht en uithoudingsvermogenBodyAttack is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen - van de recreatieve tot de hard-core sporter! Net als bij alle Les Mills programma's, wordt BodyAttack elke drie maanden voorzien van nieuwe muziek en choreografie.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Outdoor Bootcamp
vanaf 12.5

8. Outdoor Bootcamp

Bootcamp
Werken aan je kracht & uithoudingsvermogen in groepsverbandEen bootcamp is een spierversterkende training methode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt. Bij Fit & Fun is de bootcamp een outdoor activiteit: weer of geen weer gaan we altijd naar buiten!
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
ClubJoy Cycle groepsles
vanaf 12.5

9. ClubJoy Cycle groepsles

Spinning
Doe mee met een ClubJoy Cycle Spinning lesClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie.Het is een van onze populairste programma's. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding.Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training. ClubJoy Cycle® is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie.De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) voor Gevorderden
vanaf 12.5

10. Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) voor Gevorderden

Vechtsport
Jiu Jitsu les voor gevorderdenBraziliaanse Jiu Jitsu, ook wel Gracie Jiu Jitsu genoemd, is een vechtsport die er op gericht is om je tegenstander d.m.v. een takedown/worp/shoot zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht.Wie op de grond kan vechten heeft de beste verdedigingskansen omdat uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% van alle gevechten op de grond eindigt. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat je je tegenstander controleert. Vervolgens probeer je door een klem of een verwurging je tegenstander tot opgave te dwingen.Het idee achter BJJ is dat een klein of zwakker persoon met de juiste technieken en bewegingen zichzelf kan verdedigen tegen een sterker en groter persoon. Braziliaans Jiu Jitsu is dus zeer geschikt voor lichte en kleine mensen en natuurlijk ook voor vrouwen. Misschien dat het daarom wel de snelst groeiende vechtsport ter wereld is.Lesniveau: voor gevorderden. 
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
MMA (Mixed Martial Arts) voor Gevorderden
vanaf 12.5

11. MMA (Mixed Martial Arts) voor Gevorderden

Vechtsport
MMA les van Martijn de JongWil jij ook een MMA les volgen bij MMA legende Martijn de Jong? Oud trainer van oud Strikeforce Women's Bantamweight kampioen, Marloes Coenen. Schrijf je in voor een van zijn groepslessen!MMA staat voor Mixed Martial Arts. MMA is een vechtsport die verschillende andere vechtsporten combineert, zoals Braziliaanse Jiu Jitsu, karate, kickboksen, judo. worstelen en boksen.Lesniveau: voor gevorderden.   
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
Steps voor Gevorderden
vanaf 12.5

12. Steps voor Gevorderden

Aerobics
Deze les is een moeilijkere variant van de gewone step en is voor een gevorderde stepper.Step Is een leuke variant van de ' normale' aerobic en wordt uitgevoerd met behulp van de step. Een groepsles waarbij veel wordt gevraagd van de been- en bilspieren en een uitstekende 'vetverbrander'.De steples wordt gegeven op ritmische muziek en is één van de meest effectieve en veelzijdige groepsles met elke week een ander choreografie.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
ClubJoy Fit & Shape
vanaf 12.5

14. ClubJoy Fit & Shape

Aerobics
Lekker trainen op goede muziekClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid.ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau's opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel.De les is zeer afwisselend: de ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes.De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
X-Core Workout
vanaf 12.5

15. X-Core Workout

Aerobics
X-Core les voor alle niveau'sDe X-CORE workout wordt gegeven met de officiele XCO-Trainer. De XCORE-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. 
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
BBBB groepsles
vanaf 12.5

16. BBBB groepsles

Aerobics
BBBB GroepslesBBBB staat voor “Buik, Billen, Benen en Bovenlichaam". Alle spiergroepen komen aan bod! De les is low-impact; er wordt dus niet gesprongen.Een BBBB-les begint met een warming up, waarna er spierversterkende oefeningen worden gedaan voor boven- en onderlichaam. Er wordt gewerkt met steps, gewichtjes en/of dynabands. Als afsluiting van de les worden er buikspieroefeningen en een cooldown gedaan.Deze les is geschikt voor jong en oud!
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer
MMA (Mixed Martial Arts) voor Alle Niveaus
vanaf 12.5

18. MMA (Mixed Martial Arts) voor Alle Niveaus

Vechtsport
MMA les van Martijn de JongWil jij ook een MMA les volgen bij MMA legende Martijn de Jong? Oud trainer van oud Strikeforce Women's Bantamweight kampioen, Marloes Coenen. Schrijf je in voor een van zijn groepslessen!MMA staat voor Mixed Martial Arts. MMA is een vechtsport die verschillende andere vechtsporten combineert, zoals Braziliaanse Jiu Jitsu, karate, kickboksen, judo. worstelen en boksen.Lesniveau: voor beginners & gevorderden.
Fit&Fun Deventer
Fit&Fun Deventer
Tapijtstraat 3, Deventer

Personal trainer, CrossFit of Bootcamp in Deventer

Fit worden of trainen voor de IJsselloop in Deventer. Op Upwizer zijn er tal van mogelijkheden voor Crossfit, Bootcamp en Personal training. Breng jouw kracht en conditie op peil met Bootcamp. Wordt fit met jouw eigen personal trainer of volg een CrossFit les in Deventer. Ervaren trainers helpen je het maximale uit je workout te halen met een grote variatie in functionele oefeningen bestaande uit een combinatie van gymnastiek, gewichtheffen en cardio.

Yoga, Pilates en Mindfulness Deventer

Ben je toe aan ontspanning en rust. Vind en vergelijk yogastudio’s en pilates studio's in Deventer. Door Yoga en Pilates maak je jouw lichaam krachtiger, leniger en soepeler. Probeer ook eens een Mindfulness les als je stress of lastige situaties de baas wilt worden.

Zangles, Gitaarles of Pianoles in Deventer

Op zoek naar zangles aan huis of op een muziekschool? Of wil je Piano leren spelen? Voor zowel beginners als gevorderden zijn er tal van mogelijkheden om muzieklessen te volgen bij ervaren muziekdocenten. Bekijk het complete aanbod, vergelijk docenten en boek jouw ideale les.

Bijles Wiskunde, Bijles Engels, Huiswerkbegeleiding Deventer

Op zoek naar bijles in Deventer voor vakken als Wiskunde, Rekenen of Natuurkunde? Op Upwizer vind je een ruim aanbod aan bijlesdocenten. Veel studenten geven naast hun studie bijles of huiswerkbegeleiding aan basisschool of middelbare school scholieren. Dat is vaak goedkoper dan bijles bij de grotere instituten en aanbieders omdat er niemand tussen zit. Heb je bijvoorbeeld problemen met de grammatica, lezen, schrijven of spreken? Heb je faalangst of hulp nodig om betere cijfers te halen? Wacht niet langer en vergelijk eenvoudig het aanbod van studiebegeleiding.