Door naar hoofdinhoud

Yoga, Bijles, Gitaarles en meer lessen in Arnhem

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
86 resultaten gevonden
Toon kaart
Dwarsfluitles
vanaf 1

1. Dwarsfluitles

Dwarsfluit
Op dwarsfluitles leer je alles over het bespelen van dit mooie instrument. We spelen verschillende soorten muziek en jouw eigen inbreng is altijd welkom! Je kunt via mijn website, www.bernadinesnijder.nl een gratis proefles aanvragen als je een keer kennis wilt maken. De prijs van de vervolglessen is afhankelijk van de locatie.
Bernadine Snijder
Bernadine Snijder
Burgerwaard 73, Arnhem
Bijles voor leerjaren HAVO/VWO BETA vakken
vanaf 15

2. Bijles voor leerjaren HAVO/VWO BETA vakken

Bijles
Hoi, ben je op zoek naar iemand waar je terecht kan voor extra uitleg in de Beta vakken? Dan kan je bij mij terecht. Ik geef privé bijles voor de beta vakken natuurkunde, wiskunde b, scheikunde en biologie. In principe geef ik aan alle leerjaren en niveau's bijles hoewel ik vooral meer ervaring heb met de bovenbouw klassen (examenklassen).Qua algemene ervaring ben ik al 2 jaar actief bij een bijlesbedrijf en geef ik daarnaast ook prive bijles aan leerlingen in mijn omgeving van verschillende leerjaren. Verder over mijzelf ben ik momenteel een 3e jaars bachelor student bouwkunde bij de Technische Universiteit in Eindhoven. Daarbij heb ik ook diverse vakken op mijn studie gevolgd zoals toegepaste wiskunde en natuurkunde die bijdragen aan mijn algemene kennis voor de beta vakken. Ik woon momenteel nog thuis in Arnhem, vandaar dat ik flexibel ben in zowel omgeving Arnhem als in Eindhoven.Ik vraag 15,- per uur. De reistijd en voorbereiding worden hierbij niet meegeteld. De prijs kan naderhand besproken worden.Als u vragen heeft over mijn manier van bijles, plaats, tijden of andere gerelateerd vragen dan kunt u ze gerust stellen. Ik ben te bereiken via Upwizer of via mijn mobiele nummer: 06-27960736
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
Kortestraat, Arnhem
Personal Training les in Arnhem
vanaf N/A

3. Personal trainer Rik van der Sar in Arnhem

Personal training
Rik van der Sar
Rik van der Sar
Arnhem
Personal Training les in Arnhem
vanaf N/A

4. Personal trainer Martijn Hoekstra in Arnhem

Personal training
Martijn Hoekstra
Martijn Hoekstra
Arnhem
Personal Training les in Arnhem
vanaf N/A

5. Personal trainer Radek Karbownik in Arnhem

Personal training
Radek Karbownik
Radek Karbownik
Arnhem
Fitness les in Arnhem
vanaf N/A

6. Fitness training bij Lagendijk Training in Arnhem

Fitness
Lagendijk Training
Lagendijk Training
Papendallaan 60, Arnhem
Fitness les in Arnhem
vanaf N/A

7. Fitness training bij Fitness Kuster in Arnhem

Fitness
Fitness Kuster
Fitness Kuster
Vogelkersweg 52, Arnhem
Fitness les in Arnhem
vanaf N/A

8. Fitness training bij Formupgrade in Arnhem

Fitness
Formupgrade
Formupgrade
Onder de Linden 21a, Arnhem
Yoga les in Arnhem
vanaf N/A

9. Yoga bij Healthclub Heijenoord in Arnhem

Yoga
Healthclub Heijenoord
Healthclub Heijenoord
Amsterdamseweg 107, Arnhem
Personal training in Arnhem
vanaf N/A

10. Personal trainer Sportlijfcoach in Arnhem

Personal training
Sportlijfcoach
Sportlijfcoach
Oude Velperweg 64, Arnhem
Fitness les in Arnhem
vanaf N/A

11. Fitness training bij Ya Salsa in Arnhem

Fitness
Ya Salsa
Ya Salsa
Johannastraat 26, Arnhem
Dans les in Arnhem
vanaf N/A

12. Dansles bij Ya Salsa in Arnhem

Dans
Ya Salsa
Ya Salsa
Johannastraat 26, Arnhem
Gitaar les in Arnhem
vanaf 15

13. Gitaarles bij Lex Siedsma in Arnhem

Gitaar
Gitaarles Arnhem nodig? Mijn naam is Lex Siedsma, gitarist en gitaardocent, geboren in 1956 in Den Haag. Ik geef gitaarles in Arnhem. Neem je gitaarles bij mij dan krijg je niet alleen een gitaardocent die zeer ervaren is, maar ook een gitaarleraar met passie voor het lesgeven. Mijn studie gitaar voltooide ik in 1980 aan het Conservatorium van Arnhem bij Lydia Kennedy. Naast mijn privé lespraktijk gaf ik gitaarles in Arnhem bij het Kunstbedrijf en ben ik (zeer) actief als muzikant. Ik bied kwaliteitslessen aan in Arnhem en omstreken aan leerlingen op alle niveaus. Dat gebeurt in mijn eigen studio; een sfeervolle en relaxte omgeving. Deze studio is makkelijk te bereiken vanuit heel Arnhem (want; gelegen naast Arnhem Centraal), maar ook gitaarles vanuit bijvoorbeeld Oosterbeek of Velp is de afstand geen probleem.Ik hoop dat deze informatie je prikkelt om een proefles bij me te nemen. Ik beloof je dat ik je niet zal teleurstellen, want mijn devies is: muziek is zeggingskracht, muziek is passie en muziek is het kloppend hart van ons bestaan. En dat wil ik graag met je delen!Ik ontwikkel gitaarles Arnhem op maat naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld leren je zelf te begeleiden op gitaar als zanger of zangeres? Misschien wil je leren hoe songwriting werkt, wat meer weten over muziektheorie of verschillende muziekstijlen leren spelen? Ik kan je helpen met klassiek, country, reggae, funk, punk, alternative, indie, blues, rock, latin, R&B, hip hop, bijna alles is mogelijk…. Eerst bespreken we wat je zou willen bereiken, daarna begeleid ik je gericht en efficiënt naar je doel. Het spreekt daarom vanzelf dat mijn gitaarlessen gevarieerd en uniek zijn. Ik ontwikkel voor iedere leerling een op maat gemaakte aanpak die aansluit bij, leeftijd, niveau, talent en karakter. Kenmerken van mijn aanpak zijn geduld, didactisch vermogen en enthousiasme over het feit dat je gitaar wilt spelen.
Lex Siedsma
Lex Siedsma
Arnhem
Gitaar les in Arnhem
vanaf N/A

14. Gitaarles bij Bram Bokken in Arnhem

Gitaar
Bram Bokken – Gitarist & gitaardocent. In 2003 behaalt Bram zijn Bachelor degree en in 2005 zijn Master Degree aan het Artez Conservatorium in Arnhem. Op het Conservatorium krijgt Bram oa les van Scott Henderson, Mike Kenneally en David Fiucynski. Daarnaast neemt hij privé lessen bij Richard Hallebeek. Naast gitaarlessen krijgt Bram les in opnametechniek en arrangeren. Vanaf 2005 is Bram actief in de muziekscene en heeft in binnen- en buitenland met verschillende artiesten het podium gedeeld waaronder Waylon, Nikki, State, Maame Joses, Backcorner Boogie Band en Hansen Tomas. Bram werkt op dit moment samen met PAU! en Sandra St. Victor.
Bram Bokken
Bram Bokken
Arnhem
Personal Training les in Arnhem
vanaf N/A

15. Personal trainer Monique Kuijpers in Arnhem

Personal training
Monique Kuijpers
Monique Kuijpers
Arnhem
Fotografie les in Arnhem
vanaf N/A

16. Leren fotograferen bij Liese Wessels in Arnhem

Fotografie
Liese Wessels
Liese Wessels
Arnhem
Piano les in Arnhem
vanaf N/A

17. Pianoles bij Niklas Kotter in Arnhem

Piano
Niklas Kotter
Niklas Kotter
Arnhem
Bijles les in Arnhem
vanaf N/A

18. Bijles bij Edwin van der Eide in Arnhem

Bijles
Edwin van der Eide
Edwin van der Eide
Arnhem

Yoga en Personal training in Arnhem

Weet je al welke les je wilt volgen maar ben je op zoek naar een goede docent, instructeur of personal trainer? Op Upwizer vergelijk je eenvoudig lessen in de buurt van Arnhem. Door het grote aanbod is het een stuk eenvoudiger om jouw ideale les te vinden. Vind en boek yogalessen in Arnhem bij een van de vele professionele yogastudio’s. Of schakel de hulp in van ervaren Personal trainers om in vorm te komen.

Bijles en Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Op zoek naar bijles, studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding voor je kind? Vind bijles van studenten en ervaren docenten in Arnhem. Vind jouw ideale les bij professionele docenten gemakkelijk via Upwizer!

Zangles, Gitaarles of Pianoles in Arnhem

Op zoek naar zangles aan huis of op een muziekschool? Of wil je Piano leren spelen? Voor zowel beginners als gevorderden zijn er tal van mogelijkheden om muzieklessen te volgen bij ervaren muziekdocenten. Bekijk het complete aanbod, vergelijk docenten en boek jouw ideale les.