Door naar hoofdinhoud

Yoga, Bijles, Gitaarles en meer lessen in Arnhem

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
88 resultaten gevonden
Toon kaart
Gitaarles
vanaf 18

1. Gitaarles

Gitaar
VERSCHILLENDE STIJLEN, VERSCHILLENDE GITARENBij Klaas van Polanen kun je niet alleen terecht met de klassieke Spaanse gitaar, ook het leren bespelen van een elektrische is mogelijk. Je kunt zelf aangeven in welke muziekstijl je graag gitaarles wil volgen en dan kunnen we samen op zoek gaan naar nummers die goed bij jou passen. Misschien wil je juist wel van alles wat leren, ook dat is natuurlijk mogelijk.In de lessen leer je niet alleen de liedjes spelen, maar leer je ook de juiste technieken, leer je muziek lezen en als je wilt kun je tijdens jouw gitaarles ook leren improviseren.GITAARLES IN ARNHEM VOOR IEDEREENJe kunt al gitaar leren spelen vanaf de leeftijd van 6 of 7 jaar. Het is dan leuk om les te krijgen in een groepje, zodat je ook van elkaar kunt leren en wellicht kun je tussen de lessen door samen oefenen.Ook als je al ouder bent kun je gitaar leren spelen, een maximumleeftijd is er namelijk niet. Je kunt er altijd voor kiezen om in een groepje les te krijgen, maar ook privéles is bij Klaas van Polanen geen enkel probleem. Wat voor iedereen hetzelfde is: jij krijgt altijd een les op maat die bij jou past.Daarbij kun je altijd zelf kiezen of je liever jouw gitaarles volgt in Arhem-zuid of Arnhem-noord. De lessen worden gegeven op maandag, woensdag en donderdag.Weet je nog niet of je gitaarspelen wel echt leuk vindt, maar wil je het graag uitproberen? Dan kun je altijd een gratis proefles komen volgen. Ben je er dan nog niet uit? Start dan met de lessen en leen voor maar €10,- per kwartaal een gitaar. Dan kun je later, als je overtuigd bent, jouw eigen gitaar aanschaffen.
Klaas van Polanen
Klaas van Polanen
Sweerts de Landasstraat 31, Arnhem
Dwarsfluitles
vanaf 1

2. Dwarsfluitles

Dwarsfluit
Op dwarsfluitles leer je alles over het bespelen van dit mooie instrument. We spelen verschillende soorten muziek en jouw eigen inbreng is altijd welkom! Je kunt via mijn website, www.bernadinesnijder.nl een gratis proefles aanvragen als je een keer kennis wilt maken. De prijs van de vervolglessen is afhankelijk van de locatie.
Bernadine Snijder
Bernadine Snijder
Burgerwaard 73, Arnhem
Bijles voor leerjaren HAVO/VWO BETA vakken
vanaf 15

3. Bijles voor leerjaren HAVO/VWO BETA vakken

Bijles
Hoi, ben je op zoek naar iemand waar je terecht kan voor extra uitleg in de Beta vakken? Dan kan je bij mij terecht. Ik geef privé bijles voor de beta vakken natuurkunde, wiskunde b, scheikunde en biologie. In principe geef ik aan alle leerjaren en niveau's bijles hoewel ik vooral meer ervaring heb met de bovenbouw klassen (examenklassen).Qua algemene ervaring ben ik al 2 jaar actief bij een bijlesbedrijf en geef ik daarnaast ook prive bijles aan leerlingen in mijn omgeving van verschillende leerjaren. Verder over mijzelf ben ik momenteel een 3e jaars bachelor student bouwkunde bij de Technische Universiteit in Eindhoven. Daarbij heb ik ook diverse vakken op mijn studie gevolgd zoals toegepaste wiskunde en natuurkunde die bijdragen aan mijn algemene kennis voor de beta vakken. Ik woon momenteel nog thuis in Arnhem, vandaar dat ik flexibel ben in zowel omgeving Arnhem als in Eindhoven.Ik vraag 15,- per uur. De reistijd en voorbereiding worden hierbij niet meegeteld. De prijs kan naderhand besproken worden.Als u vragen heeft over mijn manier van bijles, plaats, tijden of andere gerelateerd vragen dan kunt u ze gerust stellen. Ik ben te bereiken via Upwizer of via mijn mobiele nummer: 06-27960736
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
Kortestraat, Arnhem
Personal Training les in Arnhem
vanaf N/A

5. Personal trainer Monique Kuijpers in Arnhem

Personal training
Monique Kuijpers
Monique Kuijpers
Arnhem
Fotografie les in Arnhem
vanaf N/A

6. Leren fotograferen bij Liese Wessels in Arnhem

Fotografie
Liese Wessels
Liese Wessels
Arnhem
Piano les in Arnhem
vanaf N/A

7. Pianoles bij Niklas Kotter in Arnhem

Piano
Niklas Kotter
Niklas Kotter
Arnhem
Bijles les in Arnhem
vanaf N/A

8. Bijles bij Edwin van der Eide in Arnhem

Bijles
Edwin van der Eide
Edwin van der Eide
Arnhem
Bijles les in Arnhem
vanaf N/A

9. Bijles bij Monique in Arnhem

Bijles
Monique
Monique
Arnhem
Piano les in Arnhem
vanaf N/A

10. Pianoles bij Lennart Siebers in Arnhem

Piano
Lennart Siebers
Lennart Siebers
Arnhem
Bijles les in Arnhem
vanaf N/A

11. Bijles bij Roderick Brenninkmeijer in Arnhem

Bijles
Roderick Brenninkmeijer
Roderick Brenninkmeijer
Arnhem
Fitness les in Arnhem
vanaf N/A

12. Fitness training bij Formupgrade in Arnhem

Fitness
Formupgrade
Formupgrade
Onder de Linden 21a, Arnhem
Fitness les in Arnhem
vanaf N/A

13. Fitness training bij Sportschool Kreijtz in Arnhem

Fitness
Sportschool Kreijtz
Sportschool Kreijtz
Sasboutstraat 20, Arnhem
Fitness les in Arnhem
vanaf N/A

14. Fitness training bij Stelling Sport in Arnhem

Fitness
Stelling Sport
Stelling Sport
Utrechtseweg 212, Arnhem
Kickboksen in Arnhem
vanaf N/A

15. Vechtsport bij Boxing Arnhem in Arnhem

Vechtsport
Boxing Arnhem
Boxing Arnhem
Kazerneplein 2, Arnhem
Bootcamp les in Arnhem
vanaf N/A

16. Bootcamp bij Street Workout Nederland in Arnhem

Bootcamp
Street Workout Nederland
Street Workout Nederland
Papendallaan 60, Arnhem
Yoga les in Arnhem
vanaf N/A

17. Yoga bij Ingrid Loman in Arnhem

Yoga
Ingrid Loman
Ingrid Loman
Prins Hendrikstraat 47, Arnhem
Gitaar les in Arnhem
vanaf N/A

18. Gitaarles bij Tim Coehoorn in Arnhem

Gitaar
Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om een gitaar te spelen? Of misschien kan je al heel goed spelen en zoek je iemand die je net dat stapje verder helpt. In beide gevallen ben je van harte welkom! Tijdens de lessen ga we veel samen muziek maken. Hoe jong of oud je ook bent, je leert je instrument pas echt kennen door er mee te spelen. Onderwerpen die aan bod komen zijn oa; samenspel, akkoordenkennis, houding, improvisatie, ritme, en nog heel veel meer!Tarieven: Onder de 21 jaar: 30 minuten: € 18,- 45 minuten € 25,- Boven de 21 jaar: 30 minuten: € 21,80 45 minuten: € 30,25 Een proefles is gratis!
Tim Coehoorn
Tim Coehoorn
Arnhem

Yoga en Personal training in Arnhem

Weet je al welke les je wilt volgen maar ben je op zoek naar een goede docent, instructeur of personal trainer? Op Upwizer vergelijk je eenvoudig lessen in de buurt van Arnhem. Door het grote aanbod is het een stuk eenvoudiger om jouw ideale les te vinden. Vind en boek yogalessen in Arnhem bij een van de vele professionele yogastudio’s. Of schakel de hulp in van ervaren Personal trainers om in vorm te komen.

Bijles en Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Op zoek naar bijles, studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding voor je kind? Vind bijles van studenten en ervaren docenten in Arnhem. Vind jouw ideale les bij professionele docenten gemakkelijk via Upwizer!

Zangles, Gitaarles of Pianoles in Arnhem

Op zoek naar zangles aan huis of op een muziekschool? Of wil je Piano leren spelen? Voor zowel beginners als gevorderden zijn er tal van mogelijkheden om muzieklessen te volgen bij ervaren muziekdocenten. Bekijk het complete aanbod, vergelijk docenten en boek jouw ideale les.