Door naar hoofdinhoud

Bijles, Bootcamp, Yoga en andere lessen in Almere

  • Vind
  • Vergelijk
  • Boek
208 resultaten gevonden
Toon kaart
Ben je op zoek naar een overzicht van het lesaanbod in Almere. Wij tonen lessen in sport en gezondheid zoals Pilates, Yoga, Meditatie, maar ook personal trainers en bootcamp. Ook zijn er muzieklessen, zoals Pianoles en Gitaarles van diverse docenten te vinden op Upwizer. Vergelijk nog veel meer andere lessen en bespaar tijd en geld.
Yin Yang Yoga
vanaf 8

2. Yin Yang Yoga

Yoga
De ene week werken we vanuit een (rustige) flow. Hierbij ligt de focus op het opbouwen van kracht en je adem. Kan je rustig blijven ademen in de inspanning van beweging?De andere week word je uitgenodigd tijdens yin yoga om los te laten en te ervaren wat gebeurt wanneer je langere tijd in een houding bent. Hierdoor krijgt het bindweefsel de tijd om te ontspannen en vergroot je flexibiliteit.Steeds is er aandacht voor concentratie, meditatie en adem. Door de kleine groepen is er tijd voor persoonlijke ondersteuning.De les is iedere maandag van 19.00 tot 20.15 en iedere woensdag van 9.30 tot 10.45 uur. Kan je een keer niet, dan kan je altijd inhalen op de andere dag.Ik werk met abonnementen van 3, 6 of 12 maanden. De prijs van de les varieert dus. Een losse les boek je voor €15,-  
Hilde Roberts
Hilde Roberts
Eeuwenweg 4-6, Almere
Vinyasa yoga
vanaf 8

3. Vinyasa yoga

Yoga
De basis van de les is vinyasa yoga. Mijn flows zijn meestal rustig zodat je met alle bewustzijn van de ene naar de andere houding gaat. Hierbij gebruik ik inspiratie vanuit yin yoga en andere yogastijlen, tantra, meditaties, ademtechnieken. Hierdoor ontstaan unieke lessen met veel aandacht voor adem en bewustzijn. Met beide voeten op de grond leer je meer en meer loslate watje niet meer nodig hebt en te omarmen wat er is.Ik bied 3-, 6- en 12- maanden abonnementen. De prijs van de les varieert dus. Een losse les kost €15,-. Voor een proefles betaal je €10,-. Neem je gelijk een abonnement, dan wordt de les verrekend in je abonnement.de les is iedere maandag van 20.30 tot 21.45. kan je een keer niet, dan bn je altijd welkom om een van mij andere lessen bij te wonen.
Hilde Roberts
Hilde Roberts
Eeuwenweg 4-6, Almere
Traditionele tantra yoga
vanaf 10

4. Traditionele tantra yoga

Yoga
Bij de traditionele tantra yoga ligt de nadruk op je denkende bewustzijn los te laten. De vaste serie helpt je om meer ruimte te krijgen. Je lichaam, denken en energie komen in balans.Naast de houdingen werken we met ademtechnieken en bandha's (energieslot).Leer leven in meer vrijheid, zodat je je volle potentie kan benutten.De les is op dinsdagavond van 20.15 tot 21.30 en zaterdagochtend van 9.30 tot 10.45 
Hilde Roberts
Hilde Roberts
Josephine Bakerstraat 40, Almere
Piano les in Almere
vanaf N/A

5. Pianoles bij Dalarna van der Kemp in Almere

Piano
Dalarna van der Kemp
Dalarna van der Kemp
Almere
Yoga les in
vanaf N/A

6. Yoga bij Ellen de Wit in Almere

Yoga
Ellen de Wit
Ellen de Wit
Almere
Bootcamp les in Almere
vanaf N/A

7. Bootcamp bij Simone in Almere

Bootcamp
Simone
Simone
Almere
Personal Training les in
vanaf N/A

8. Personal trainer Meyken in Almere

Personal training
Meyken
Meyken
Almere
Bootcamp les in Almere
vanaf N/A

9. Bootcamp bij Ab Agterbos in Almere

Bootcamp
Ab Agterbos
Ab Agterbos
Almere
Gitaar les in Almere
vanaf N/A

10. Gitaarles bij Gerry Keulen in Almere

Gitaar
Gerry Keulen
Gerry Keulen
Almere
Yoga les in Almere
vanaf N/A

11. Yoga bij Sandra in Almere

Yoga
Sandra
Sandra
Almere
Meditatie les in Almere
vanaf N/A

12. Leren mediteren bij Patricia Vermorken in Almere

Meditatie
Patricia Vermorken
Patricia Vermorken
Almere
Personal training in Almere
vanaf N/A

13. Personal trainer Romano van Buren in Almere

Personal training
Personal training in Almere
Romano van Buren
Romano van Buren
Almere
Yoga les in Almere
vanaf N/A

14. Yoga bij Sjoukje van Vlijmen in Almere

Yoga
Yoga les in Almere
Sjoukje van Vlijmen
Sjoukje van Vlijmen
Almere
Fitness les in Almere
vanaf N/A

15. Fitness training bij Cityfitness in Almere

Fitness
Cityfitness
Cityfitness
Klokkeluiderstraat 4, Almere
Bijles in Almere
vanaf N/A

16. Bijles bij Brein Bijles in Almere

Bijles
Brein Bijles
Brein Bijles
Almere
Yoga les in Almere
vanaf N/A

17. Yoga bij Ganesha Almere in Almere

Yoga
Ganesha Almere
Ganesha Almere
Almere
Personal training in Almere
vanaf N/A

18. Personal trainer RM Personal Trainers in Almere

Personal training
RM Personal Trainers
RM Personal Trainers
Almere

Pilates, Meditatie, Yoga in Almere

Er zijn diverse studio’s in Almere voor het beoefenen van Pilates, Yoga, Meditatie en ook andere Mindfulness. Naast de standaard sportscholen en verenigingen zijn er diverse zelfstandige trainers. Zo is er bijvoorbeeld Yogales in Almere Buiten of Almere Haven.

Wat is het verschil tussen Pilates en Yoga?

Pilates wordt veelal beoefend op een matje zonder dat muziek een grote rol speelt. Het is belangrijk dat je een goede docent hebt die kijkt of je de oefeningen goed uitvoert. Concentratie, waarbij je geest controle krijgt over je lichaam is heel belangrijk en daar heb je zo een paar lessen voor nodig. Yoga oefeningen zijn vaak wat intensiever en daar staat ook gezonde voeding meer centraal. De essentie van meditatie is het je volle aandacht geven aan de ervaring van het huidige moment. Of je nu beginner of gevorderd bent, lessen zijn er in allerlei soorten en maten en prijzen.

Personal trainer en Bootcamp in Almere

Trainen in groepen in de frisse buitenlucht van het Waterlandse Bos? Of toch liever een personal trainer in Almere Stad? Bewegen en sporten is gezond en er is meer dan de muffe fitnesstoestellen in de sportschool zoals Basic Fit of Fit for Free.

Wat is het verschil tussen Bootcamp en Personal training?

Met Bootcamp train je lekker in je eigen tempo met cardio en spierversterkende oefeningen op trappen, speeltoestellen, of het strand. Het is geschikt voor beginner en gevorderden. Heb je toch wat meer persoonlijke begeleiding nodig dan kun je ook eens kijken naar een personal trainer. Vaak geven personal trainers ook Bootcamp les en kunnen ze je ook helpen met voeding en afvallen. Ga de uitdaging aan met jezelf. Vergelijk eenvoudig de kosten en locatie van Bootcamp of personal training in de eigen wijk, bossen of parken in Almere.

Gitaar, Piano of op andere muziekinstrumenten leren spelen

Of je al tijden droomt van Gitaarles in Almere. Of dat je voor je kind een geschikte Pianoles aan huis zoekt in Almere. Beginner of gevorderd, jong of oud? Viool, Saxofoon, Cello of Blokfluitles? Er zijn tal van professionele muziekdocenten die je op weg kunnen helpen met het spelen van je favoriete muziek. Ook voor het leren spelen op de akoestische of de elektrische gitaar, de klassieke piano of keyboardles kun je prijzen en aanbieders vergelijken.

Bijles volgen en Huiswerkbegeleiding Almere

Tijdens de middelbare school of basisschool volgen de leerlingen veel verschillende vakken, zoals Wiskunde, Engels, Biologie. Heb je moeite met het behalen van goede resultaten? Of heb je problemen met concentratie en lijden jouw cijfer daaronder? Bijles of huiswerkbegeleiding is dan wat voor jou. Er zijn diverse mogelijkheden bij kleinere bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders in Almere. Krijg je juiste coaching voor leerachterstanden en leerproblemen of wil je juist examentraining. Upwizer kan je helpen van docenten en trainers aan huis of in de buurt. Zo is er goedkope bijles in Almere die wordt aangeboden door studenten die dit naast hun studie aanbieden.

Waar ligt Almere?

Almere ligt in het westen van de Provincie Flevoland en telt ongeveer 210.000 inwoners. Qua inwonersaantal behoort ze tot de top 10 van grotere gemeentes in Nederland.

Hoe is Almere ontstaan?

Als je je afvraagt hoe oud Almere is dan is het antwoord heel simpel. Het is een vrij jonge stad die in 1975 is ontstaan na het droogleggen van een deel van het nu genaamde IJsselmeer. Grotendeels als overloop stad voor Het Gooi en Amsterdam. Tijdens het droogleggen van de Flevopolders is het natuurgebied de Oostvaarders Plassen ontstaan.

Wat zijn de beste activiteiten of bezienswaardigheden rondom Almere?

Recreëren in de buurt van Almere

Sporten en recreatie kan ook aan het Gooimeer, het IJmeer, de recreatieplassen (Weerwater, Leeghwaterplas en de Noorderplassen). Er zijn diverse stranden zoals het Almeerderstrand, het Noorderplassenstrand in het noorden en een strand langs het Weerwater vlak buiten het centrum. Het is een ideale locaties voor diverse sporten.

De leukste festivals in Almere

Er zijn zomerse strand festivals zoals ZAND en Gestrand op Almeerderstrand. Daar treden bekende Nederlandse Artiesten op. Die zijn ook ooit begonnen met het bespelen van een instrument of zangles. Op het festival Gestrand is er ook veel theater en dans. Ook is er ieder jaar in september het Haven Festival. Je kunt dan van klassieke muziek, straattheater en gezellige markten genieten.