Door naar hoofdinhoud
Patrick van der Velde

Patrick van der Velde

Netherlands
Joined

Over mij

Man , 43 jaar
Leiden, Netherlands
1 Lessen

Biografie

He, ik ben Patrick. Al meer dan 10 jaar auteur en eigenaar van Krachttraining.net en van oorsprong afgestudeerd medisch bioloog. Je kan je voorstellen dat ik in de loop der jaren ontzettend veel kennis heb opgedaan omtrent fitness, krachttraining, voeding, sportvoeding en supplementen. Deze kennis evolueert tot op de dag van vandaag, want ontwikkelingen staan nooit stil. Hier blog ik over op mijn sites krachttraining.net en gezondbezig.nl. Altijd met wetenschappelijke inslag want ik hou niet van bro-science.

Daarnaast ben ik ook fervent sporter. Heb vele sporten gedaan, maar altijd fitness als goede basis. Ideaal om je blessurekans te verkleinen en toch altijd fit te blijven. 

Verwacht niet dat ik ontzettend breed ben, daarvoor doe ik teveel verschillende sporten. Maar fit ben ik zeker! Overigenws ben ik vroeger wel behoorlijk breed/ sterk en afgetraind geweest, heb veel geexperimenteerd met de opgedane wetenschappelijke kennis en durf te beweren dat ik mijn lichaam hierdoor erg goed ken. Deze inzichten gebruik ik bij de begeleiding van mensen die specifieke persoonlijke doelen nastreven zoals aankomen, afvallen, fitness of sportspecifieke training om snel beter te worden in hun sport.

Dankzij mijn brede kennis krijg je meer dan alleen personal training. Ik kan meteen je voedingsschema maken, weet welke supplementen echt werken en welke weggegooid geld zijn. Daarnaast ben ik op de hoogte van de laatste (wetenschappelijke) kennis omtrent krachttraining, fitness, afvallen en aankomen. Ik weet hoe ik iemand moet motiveren en ken allerlei tips en tricks op deze gebieden om je sneller en effectiever je doelen te laten bereiken. 

Ik ben misschien niet de goedkoopste, maar besef:  if you pay peanuts, you get monkeys. Ga voor kwaliteit!

Sportieve groet,

Patrick van der Velde

 

+ Meer info

Alle lessen van Patrick van der Velde

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.