Door naar hoofdinhoud
nl
Siegfried Cijntje

Siegfried Cijntje

Netherlands
Joined

Over mij

Man , 34 jaar
Schiedam, Netherlands
2 Lessen

Biografie

Mijn naam is Siegfried Cijntje en ik ben een gecertificeerde personal/ medical trainer met alle benodigde opleidingscertificaten.

Sport is voor mij altijd belangrijk geweest, met name vechtsport. Zo heb ik 1 jaar Shotokan Karate beoefend en ruim 13 jaar WTF Taekwondo. Ik heb mijn zwarte band (3de Dan) behaald en heb Curaçao meermalen vertegenwoordigd in officiële internationale wedstrijden. Naast mijn Taekwondo training lag de focus vooral op krachttraining. Het was in die periode dat ik kennis heeft gemaakt met krachttraining en de verschillende voordelen die dit type training met zich meebrengt. Op dat moment ben ik  verder gaan zoeken hoe men meer kracht kan opbouwen en meer spiergroei.

Aangezien tegenwoordig een heleboel mensen last hebben van overgewicht ben ik ook verder gaan verdiepen in deze onderwerp en hoe ik mensen kan helpen om een gezonde leefstijl aan te nemen.  

In 2016 heb ik besloten om definitief een carrière te maken. Dit was van Marketing en Sales naar sport. Om het beroep van personal trainer zo goed mogelijk uit te voeren heb ik een sportopleiding gevolgd waar ik verschillende diploma’s en certificaten heb behaald. Hierdoor ben ik nu beter in staat om mensen te helpen die willen afvallen, fitter willen worden of meer spiermassa. In 2019 ben ik verder gaan specialiseren als medical trainer waar ik ook mensen met problemen met hun houding, lage rugpijn, schouder etc, kan begeleiden. In de tussentijd heb ik al veel mensen begeleid om een beter versie van zichzelf te bereiken.

Lessen die ik aanbied op dit moment zijn:

*Personal training 

*Duo personal training

*Bootcamp voor volwassenen (Man en vrouw)

*Bootcamp alleen voor dames

*Bootcamp voor kinderen

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Siegfried Cijntje

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.