Door naar hoofdinhoud
Margje Ottevanger

Margje Ottevanger

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw
Rotterdam, Netherlands
1 Lessen

Biografie

Margje Ottevanger is geboren te Fijnaart in Brabant en grotendeels getogen in het rustige dorp Wouw. Op haar tiende kreeg ze haar eerste akoestische gitaar waarop ze uren kon improviseren. Op de middelbare school werd ze gestimuleerd om hierbij te zingen. In de pauzes zat ze geregeld achter de piano. En zo gingen alle hardverdiende centen vanaf haar zestiende naar de zanglessen op de JazzAcademie en de Muziekschool in Roosendaal.

Margje ging in 1995 op haar achttiende jaar naar het Conservatorium te Rotterdam. Op de afdeling Lichte Muziek maakte ze uitstapjes naar musical, jazz, latinjazz, pop en rock. Haar eerste geld met muziek verdiende ze in de coverband BOM en met Phil's Bigband. Vele bands en close-harmonygroepen zouden volgen.

Margje onderbrak haar studie met werken in de commerciële musicalshow Go, Sarah Go! waarmee ze rondtoerde. De verse opleiding tot popmuzikant sloot goed aan op haar creatieve ambities. De studie rondde ze af in juni 2004 met een concert in het Bibliotheektheater Rotterdam, de primeur van grotendeels eigen composities.

Haar enthousiasme en passie voor muziek geeft Margje via lessen workshops al ruim negen jaar door aan leerlingen van klein tot groot. Haar ervaring met geestelijk gehandicapten heeft ze opgedaan met het Songfestival voor Anderen, waarmee ze de Nederlandse kandidaat in Portugal heeft gecoached tot een Europese overwinning.

+ Meer info

Alle lessen van Margje Ottevanger

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.