Door naar hoofdinhoud
Iona Susanto

Iona Susanto

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 39 jaar
Amsterdam, Netherlands
3 Lessen

Biografie

Mijn naam is Iona Susanto, en naast mijn werk bij een woningstichting heb ik als hobby dans en yoga. Sinds 2007 beoefen ik yoga bij verschillende sportscholen en in 2014 besloot ik om een yogadocentenopleiding te volgen. Ik wilde weten waarom ik mij goed voelde bij yoga en ik was nieuwsgierig naar de filosofische achtergrond ervan. Bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam volgde ik de opleiding tot Vinyasa Yogadocent. In maart 2015 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Het oefenen in les geven tijdens de opleiding vond ik zo leuk, dat ik een eigen yogapraktijk in mijn huis wilde beginnen. Yoga met Iona was geboren!

Omdat ik ook yogales wilde geven aan kinderen, volgde ik de opleiding Kinderyoga bij Jip en Jan van Helen Purperhart. Deze heb ik in mei 2015 afgerond. Ik heb een sociaal pedagogische achtergrond en heb een aantal jaren mogen werken als kinderwerker in een wijkcentrum in Amsterdam en als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang op diverse locaties in Amsterdam en Amstelveen. Daarnaast heb ik 2 jonge kinderen waar ik ook graag yoga-oefeningen en -spelletjes mee doe.

Verder heb ik sinds 2012 meditatietrainingen gevolgd bij Mark Teijgeler (ABC van Meditatie), bij het Sri Chinmoy Centrum, Trancendente Meditatie Amsterdam en  Pranic Healing Nederland om mijn yogabeoefening te verdiepen. Door dagelijks te mediteren voel ik me kalm maar ook sterk. Dit gevoel zou ik graag met anderen willen delen. Sinds april 2015 ben ik Yoga met Iona begonnen in mijn eigen huis.

Graag bied ik yogalessen en meditatieavonden kleinschalig en laagdrempelig aan, waar aandacht en plezier centraal staan.
Ik wil een veilige omgeving voor je creëren waar je kan groeien en waar je sterker kan worden, zowel persoonlijk als lichamelijk.

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Iona Susanto

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.