Door naar hoofdinhoud
Feico Nijdam

Feico Nijdam

Netherlands
Joined

Over mij

Man , 53 jaar
Groningen, Netherlands
1 Lessen

Biografie

 

 

Altijd al gitaar of basgitaar willen spelen maar nooit aan toegekomen? Of zoek je een ervaren docent voor je kind? Kom dan eens langs voor een gratis proefles. Alle niveaus en leeftijden zijn welkom.

Ik ben Feico Nijdam, afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium en al jarenlang met veel plezier muziekdocent in Groningen. Daarnaast speel ik in diverse bands, zoals Bromance en voorheen Cuby and the Blizzards.

Je kunt bij mij terecht voor privélessen en groepslessen voor gitaar en basgitaar, muziektheorie en bandcoaching. Dat laatste doe ik op een prachtige locatie. Ik kan ook bij je thuis lesgeven. Binnenkort start ik samen met een zangdocente workshops, waarbij gitaarleerlingen zangleerlingen begeleiden. Zo breng je al het geleerde meteen in de praktijk.

Alle lessen zijn op maat. We kunnen je favoriete nummers uitschrijven, eventueel vereenvoudigen en daarna opnemen. Daarvoor maak ik gebruik van Logic en Guitar Pro 7.  Je kunt noten leren lezen of TAB of natuurlijk allebei.

Hoe ziet een les er uit?
Eerst bekijken we samen wat je wilt leren, welke muziek je leuk vindt en wat je misschien al kunt.
We gaan ook alle delen van het instrument langs. Met eenvoudige liedjes werk je toe naar een goede technische basis. We werken dan bijvoorbeeld aan het aanslaan van akkoorden met een goede timing, en speelhouding. Naarmate je niveau omhoog gaat, gaan we nieuwe technieken oefenen en wordt ook het lesmateriaal uitdagender.
Het leren lezen van noten is mogelijk, maar is niet voor iedereen noodzakelijk. Meestal heeft de eenvoudige muzieknotatie TAB, de voorkeur, naast het gehoor natuurlijk.

Voorbeelden van lessen:
- Liedjes leren spelen van favoriete bands/artiesten
- Leren improviseren
- Gitaarsolo’s naspelen
- Creatief en strak spelen op ritmisch gebied
- Op je gehoor zelf liedjes uitzoeken
- Praktische kennis van muziektheorie
- Noten leren lezen
- Tegelijk akkoorden en melodie spelen
- Klassieke muziek van blad spelen

Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met me op. Ik zie je graag voor een gratis proefles!

+ Meer info

Alle lessen van Feico Nijdam

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.