Door naar hoofdinhoud
Tanja Keijlewer

Tanja Keijlewer

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 44 jaar
Amstelveen, Netherlands
2 Lessen

Biografie

In 2006 heb ik de 3-jarige opleiding als transformatieve yogadocente bij Ganga Hoogendoorn afgerond en geef sindsdien lessen met diverse verdiepingen in onze yogastudio de-ruimte in het natuurgebied middelpolder bij de Amstel. In de loop der jaren ben ik de lessen gaan verweven met alles wat ik geleerd heb en nog steeds leer (in vorm van opleidingen, trainingen en cursussen) op het gebied van diverse yoga stijlen (Flow tot Yin tot Restorative), meditatie, energetische geneeskunde en yoga therapie.

Beweging en verstilling, het leren voelen en ontcijferen van de taal van het lichaam en het integreren van alle aspecten van het Zelf staan centraal bij deze meditatieve vorm van yoga. Als ik zie hoe mensen door de yoga beter in hun lijf zitten en fysiek, emotioneel en mentaal krachtiger worden, wordt ik daar heel blij van.

Yoga is een pad dat mij gevonden heeft terwijl ik er niet eens op zoek naar was. Het ervaren van licht en schaduw en de constante golfbewegingen van het leven hebben mij steeds teruggebracht naar de yoga en de ontdekkingsreis in mijzelf.

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Tanja Keijlewer

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.