Door naar hoofdinhoud
Cansu Aygun

Cansu Aygun

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 23 jaar
Den Haag, Netherlands
1 Lessen

Biografie

Hoi! Mijn naam is Cansu en ik ben 20 jaar. Ik zit nu in mijn tweede jaar voor de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan Hogeschool Leiden. Hiervoor heb ik  Havo gedaan met een N&G en N&T- profiel op Hofstad Lyceum in Loosduinen. Tijdens de middelbare school heb ik ook bijles gegeven aan leerlingen van klas 1 tot 3. Dit was bijles voor de vakken Nederlands, Duits, Natuurkunde en Wiskunde B. Bij Nederlands voornamelijk de werkwoordspelling, bij het vak Duits was dit de grammatica, bij Natuurkunde heb ik de basis altijd uitgelegd en bij Wiskunde B kon ik eigenlijk elk onderdeel wel ophelderen. Wiskunde B heb ik afgesloten met een 7,1 als eindexamencijfer . Daarbij heb ik in het eerste jaar van mijn opleiding een tentamen gehad over werkwoordspelling, hierbij was je geslaagd als je 32 van de 40 vragen goed had. Ik had 34 van de 40 vragen op B2- en C2- niveau goed gedaan en daarmee geslaagd.

Leerlingen vertelden dat zij mijn uitleg goed vonden en het ook altijd helder was. Ik vroeg na de bijles ook altijd of zij mij konden laten weten over hun cijfer, Dit deden velen ook en hierdoor wist dat mijn uitleg ook daadwerkelijk hielp. Dat ik alleen voor de voorgenoemde vakken bijles gaf wil niet zeggen dat ik nu ook alleen deze wil geven. Ik kan ook helpen met Rekenen en de basis van Biologie ( Biologie voor jou).

Dus vind je een vak moeilijk en kom je er niet uit? Maak je geen zorgen, ik help je graag en we zetten alles weer op een rijtje! Neem graag contact op.

+ Meer info

Alle lessen van Cansu Aygun

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.