Door naar hoofdinhoud
Miranda van Zanten

Miranda van Zanten

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 48 jaar
Nijmegen, Netherlands
1 Lessen

Biografie

Mijn naam is Miranda van Zanten (1972) Moeder van 3 kinderen. Mijn passie voor Yoga en hoe Yoga te beleven in het dagelijkse leven is 20 jaar geleden ontstaan. Ik ben opgeleid door mijn toenmalige Yoga docente, Flim van Schelt. Toen Flim “Flims Yoga Studio” opende in Alphen aan den Rijn, kreeg ik de gelegenheid twee yogalessen per week te geven. Van 2002 t/m 2009 heb ik dat met veel plezier gedaan. Kort erna ben ik mijn Yoga lessen uit gaan breiden in een spiritueel centrum in Langeraar (ZH) van 2006 t/m 2010. In 2009 ben ik verhuisd van het westen van het land naar Gelderland. De yogalessen heb ik vanaf 2010 tot maart 2016 voortgezet in een mooie yogaruimte in Alphen aan de Rijn. Ook zijn er vanaf 2010 twee yogagroepen gestart in Wijchen en Nijmegen.

Bewust leven, bewust voelen en bewust zien. Iedere dag, ieder moment opnieuw en daar naar handelen. Lichaam, geest en ziel op elkaar afstemmen. Maak het leven overzienbaar, eerlijk, ruim, plezierig en vol (universele) liefde.

In de Yoga lessen zijn we bezig met het lichaam sterker, ruimer en leniger te maken. Voor mij een ingang om in de lessen tot een dieper en breder bewustzijn te komen en dit mee te nemen in het dagelijks leven. Ook tijdens de individuele consulten en massagecursussen of workshops die ik mag geven, wil ik dit stukje meer meegeven.

Naast het geven van Yoga lessen werk ik  zelfstandig als Natuurgeneeskundige therapeut (vanaf 2005) in huisartsenpraktijk Hypericon in Nijmegen. Tevens centrum integratieve geneeskunde. Ik geef onder andere therapie vanuit de Ayurveda levens/ geneeskunst, Dorn wervelcorrectie en Shamballa healing, VLOW®borstweefseltherapie en Ooraccupunctuur.

Mijn opleiding voor de Hatha Yoga ligt o.a bij de Saswitha Stichting, school voor Yoga en Wijsbegeerte en mijn ervaringen in mijn dagelijks leven. De beginselen van de Ayurvedische massage eveneens bij de Saswitha Stichting en de verdiepingsopleiding heb ik genoten bij Drs Alaknanda Roa. Adem, Meditatie en Healing bij Hen Straver. Dorn Therapie bij het Dorn Instituut te Ommen. Yoga en Ayurveda Health opleiding  in Belgie.Veel  ervaring heb ik gekregen uit de Babaji Ashram in Loenen, waar ook de verruimende,  liefdevolle lessen zijn ontvangen.

Als er gevraagd word wat spiritualiteit voor mij betekent: spiritualiteit is voor mij Aarden, vanuit deze geaardheid je oprichten naar boven (universum) om zo de juiste kennis en wijsheid te mogen ontvangen. En vanuit deze twee uitersten aarden en oprichten zal ons hart worden geopend. Hoe dieper de geaardheid, hoe subtieler de verbinding met de kosmos en wees in Liefde vanuit het Hart. De sleutelwoorden die mij elke dag bijblijven als woorden van Avatar Babaji  Haidakhan: Waarheid, Eenvoud en Liefde.

Om Namah Shivaya,

Namasté,

Miranda

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Miranda van Zanten

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.