Door naar hoofdinhoud
Colette Edelenbosch

Colette Edelenbosch

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 50 jaar
4 Lessen

Biografie

Ik ben Colette Edelenbosch. Yoga brengt mij in contact met mijn lichaam, mijn hart en mijn ziel. Door met volle aandacht te bewegen en de bewegingen af te stemmen op mijn adem, gebeurt er iets magisch. Ik kom thuis in mezelf, kan beter voelen wat belangrijk voor mij is om te doen of te laten.

Dat is belangrijk voor mij, want ooit was ik een onzeker meisje dat dacht dat ze dik was. Als puber  waren eetbuien mijn ‘oplossing’ voor de lastige dingen in het leven. Langzaam maar zeker werd het meisje dat dacht dat ze dik was, een dikke vrouw. In therapie leerde ik dat ik mag houden van mezelf en dat het fijn is om goed voor mezelf te zorgen – met voeding, met aandacht, met liefde, met inspiratie. Ongeacht de vorm van mijn lijf.

Ik geef accessible yoga: Mijn lessen zijn met name gericht op mensen met overgewicht – want van daaruit is mijn eigen zoektocht begonnen. Maar iedereen die zich thuisvoelt bij mijn manier van lesgeven is van harte welkom. Voorál als je om wat voor reden dan ook een drempel ervaart om een ‘reguliere’ les binnen te stappen: als je denkt dat je te dik, te stijf, te oud, of fysiek te beperkt bent om mee te kunnen doen. Als dit jouw aarzeling is, ben je van harte welkom!

Mijn lessen zijn te volgen in Culemborg maar ook live online. Elke maandag- en woensdagavond kom ik via de webcam bij jou in de (huis)kamer en geef ik je persoonlijk les. Na de les drinken we samen een kopje thee en kun je je vragen stellen of je ervaringen delen.

Je kunt gratis lid worden van de community, en daar 3 proeflessen volgen. Daarna besluit je of je lid wordt van het live online of video-programma.

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Colette Edelenbosch

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.