Door naar hoofdinhoud
Monique Coppens

Monique Coppens

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 46 jaar
Tilburg, Netherlands
2 Lessen

Biografie

Hoi, ik ben Monique, yoga docente, coach en schrijfster. 

Op mijn zoektocht naar een fijner leven ben ik verliefd geworden op yoga nidra, een vorm van yoga en meditatie die gericht is op een diepe ontspanning van lichaam en geest. Je ligt en volgt gesproken aanwijzingen op die je door oefeningen heen leiden zoals aandachts- en ademhalingsoefeningen. Regelmatige yoga nidra beoefening helpt je om je lichamelijk en geestelijk beter te voelen. Én het is een snelweg terug naar jezelf.

Met mijn achtergrond als psycholoog, coach en mystica breng ik een diepgang in de lessen die je wellicht niet meteen opmerkt omdat ik graag een warme sfeer creëer, waarin ruimte is om samen ervaringen uit te wisselen en te lachen. In mijn yoga nidra lessen neem ik je altijd eerst mee “het lichaam in” door enkel flow yoga oefeningen aan te bieden, dat is een heerlijke zachte, toegankelijke vorm van yoga met vloeiende bewegingen. Op muziek. Mmmmm. 

Naast cursussen en workshops die ik geef, maak ik ook yoga nidra meditatie mp3’s voor thuis. Deze vind je in mijn webshop en natuurlijk heb ik een gratis mp3 zodat je het eerst kunt uitproberen. Deze gratis mp3 kun je hier aanvragen: www.yoganidrameditatie.nl

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Monique Coppens

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.