Door naar hoofdinhoud
Marian Dekker

Marian Dekker

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 52 jaar
Utrecht, Netherlands
3 Lessen

Biografie

Ik ben Marian Dekker, 52 jaar en woon in Utrecht. Na jarenlang in binnen- en buitenland te hebben gewerkt en gewoond, heb ik in 2004 het roer omgegooid. Ik wilde beter voor mezelf zorgen, gezonder en minder gehaast leven. Een van de pijlers hierin was en is Dru Yoga.

Ik geef inmiddels al 10 jaar Dru Yoga en Dru Meditatieles. Door de jaren heen heb ik aan heel veel mensen les gegeven, lenig en minder lenig, ouder en jonger, gezond of met een aanpassing en mijn ervaring is dat iedereen Dru Yoga kan doen.

Ik heb voor Dru Yoga gekozen omdat ik heb ervaren hoe heerlijk het is om in beweging te komen: als het lichaam beweegt, gaat de geest ook stromen en komt er ruimte. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan "gronden en aarden''. Ik wil mensen vooral ''uit hun hoofd'' halen en in contact brengen met hun hele lichaam

De Dru is zacht en dat spreekt me aan. Dru Yoga nodigt je uit om je grenzen te leren kennen en daar binnen te blijven. Naar mijn idee is dat belangrijk omdat onze huidige manier van leven ervoor zorgt dat we makkelijk over onze grenzen heen gaan. En daar krijgen we na een tijdje last van door lichamelijke of geestelijke klachten zoals burn-out, slaapproblemen of depressies.

In mijn lessen moedig ik je aan jezelf te leren kennen, te accepteren en te respecteren, hoe je er lichamelijk of geestelijk ook aan toe bent. Op die manier wordt het steeds makkelijker te leven vanuit je hart.

Opleiding en ervaring
Ik ben gediplomeerd en bevoegd Dru Yoga en Meditatie docent. Hiervoor heb ik de vierjarige Dru Yoga docentenopleiding en de tweejarige Dru Meditatie docentenopleiding bij Dru Netherlands gevolgd.

Sinds 2020 geef ik lessen, workshops en masterclasses in Utrecht en omgeving. Sinds 2006 geef ik ook les aan de opleiding tot Dru Meditatiedocent van Dru Netherlands. Ook heb ik vele jaren Dru Yoga vakantiereizen begeleid voor Artemis Body and Mind.

Als docent ben ik ingeschreven bij het Professional Register of Dru Teachers en volg in die hoedanigheid een aantal keer per jaar nascholing. Dru Yoga is een internationale docentenopleiding en geaccrediteerd door Yoga Alliance.

 

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Marian Dekker

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.