Door naar hoofdinhoud
Jasper Domenie

Jasper Domenie

Netherlands
Joined

Over mij

Man , 24 jaar
Geertruidenberg, Netherlands
1 Lessen

Biografie

Les wijze:
Er is altijd sprake van privéles. Hierdoor krijgt de leerling 100% individuele aandacht. De lesstof sluit hiermee optimaal aan bij het niveau en de interesse van de leerling. De leerling wordt niet afgeleid en er ontstaat veel ruimte voor het opbouwen van een goede band tussen leerling en docent. Het is toegestaan voor een van de ouders/verzorgers van de leerling om de les bij te wonen.

Les systeem:
De 40 lesweken van schooljaar 2019/2020 zijn verdeeld over 4 kwartalen. U kunt per kwartaal bekijken of u of uw kind de lessen wilt voortzetten. U bent daarmee niet verplicht om een volledig schooljaar vooruit te betalen. Graag van te voren aangeven of u voor een jaar of kwartaal betaling gaat.

Benodigdheden:

Voor de drum lessen zult u ook verschillende benodigdheden aan moeten schaffen. Deze benodigdheden zijn nodig om de les zo goed en professioneel mogelijk te kunnen voortzetten.

Lesboeken: (dit zal door de leraar aangegeven worden voor welke u nodig heeft)

Drumstokken:

gehoorbescherming: (optioneel)

 

Deze benodigdheden kunt u bij de les aanschaffen. Er zijn drumstokken in verschillende maten aanwezig en alle boeken worden door de leraar besteld , zodat er geen verwarring komt in de verschillende lesboeken.

+ Meer info

Alle lessen van Jasper Domenie

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.