Door naar hoofdinhoud
Erwin de Boer

Erwin de Boer

Netherlands
Joined

Over mij

Man , 41 jaar
Gouda, Netherlands
2 Lessen

Biografie

Wie ik ben:

Mijn ouders hebben mij Erwin genoemd. Spelenderwijs heb ik geleerd dat wie je denkt dat je bent, en wie je daadwerkelijk bent, niet hetzelfde zijn. Ik heb een poosje rondgelopen met de notie dat dit anders is. Leven vanuit wie ik denk te zijn en nog te moeten worden heeft mij langs vele lessen geleid terug naar wie ik ben. Hoe harder ik werk, hoe dieper het dal en de eenzaamheid. Hoe meer ik speel hoe intesser de beleving en mijn verbondenheid.

Waarom ik doe wat ik doe:

Spel en spelen is weer de norm in mijn leven na het ontvangen van 2 jaar intensieve coaching en het doorlopen van een 2 jarige NLP opleiding. Door mijzelf niet zo ontzettend serieus te nemen en meer door de ogen van het ‘vrije kind’ in mij te kijken heb ik ontdekt wat echte keuzevrijheid kan bieden. Dit inzicht geef ik graag door, omdat ik pas echt energie krijg als ik een bijdrage ben, waarde heb toe kunnen voegen, bij het verkrijgen van dit inzicht.

Ik ga voor de twinkelende lichtjes in de ogen en het “AHA!-effect”.

Wat ik doe:

Ik begeleid en adviseer organisaties, groepen en individuen. De nadruk ligt hierbij op herkenning van een patroon waarin je vast zit en het hervinden van het ongelimiteerde potentieel aan mogelijkheden. Dit kan in verschillende vormen waaronder: groepsopbouw (teambuilding), persoonlijke begeleiding (coaching), procesbegeleiding, speelavonturen (workshops), enz. De situatie bepaalt welke vorm het beste past  en deze is daarom vrij te kiezen.

Als oprichter/eigenaar ben ik zakelijk betrokken bij de Boer begeleiding & advies, SpeelZer en Het Vijfde Huis.

Verder ben ik aanjager/initiatiefnemer in de volgende samenwerkingen: de Goudse Muziek Fabriek, stichting Art.27 en CommuniKaiKi

Ik werk samen met de volgende partners: UpWizer, Klikfactor en Academie voor Psychologica

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Alle lessen van Erwin de Boer

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.