Door naar hoofdinhoud
Boukje van Gelder

Boukje van Gelder

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 30 jaar
Den Haag, Netherlands
1 Lessen

Biografie

Vanaf dat Boukje kon spreken, begon ze ook met zingen. In eerst instantie zong ze met haar moeder achter de piano, maar vanaf haar zestiende had nam ze ook zanglessen. Na haar Bachelor Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht besloot ze naar het conservatorium te gaan om zich zoveel als mogelijk te verdiepen in zingen en muziek. In 2017 studeerde zij als mezzosopraan af aan de Fontys Conservatorium en werd ze toegelaten tot de Master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
 

In haar Bachelor haalde Boukje ook haar lesbevoegdheid. "Muziek overbrengen met je stem is iets heel persoonlijks. Iedere stem heeft zijn eigen kleur en kwaliteiten. Met mijn zanglessen bij verschillende docenten heb ik ontdekt op hoeveel manieren je die eigen klank kan laten bloeien om zo de muziek het beste tot zijn recht te laten komen. Dit geef ik graag door bij het geven van zanglessen."

Boukje geeft zanglessen in alle stijlen voor beginners en in klassiek voor gevorderden. Dit kunnen privélessen of groepslessen zijn. 

 

 

+ Meer info

Alle lessen van Boukje van Gelder

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.