Door naar hoofdinhoud
BYOB Build Your Own Body

BYOB Build Your Own Body

Netherlands
Joined

Over mij

Amstelveen, Netherlands
1 Lessen

Biografie

Wij; Yannick (bewegingswetenschappen), Walter (gezondheidswetenschappen) en Victor (fysiotherapie), zijn drie studenten met een grote passie voor voeding, fitness en alles wat hierbij komt kijken.

Wij zijn ons er daarom ook maar al te goed bewust van hoe moeilijk het soms kan zijn om je dagelijkse leven te combineren met een gezonde levensstijl. Daarnaast is er tegenwoordig ontzettend veel informatie te vinden wat betreft dit onderwerp. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Wij zien in de praktijk ook veel terug dat bijna iedereen ongeveer hetzelfde doet, terwijl dit lang niet altijd de beste manier is. Ieder mens is immers verschillend en zou dus op een andere manier moeten trainen.

Door een gepersonaliseerde aanpak willen wij jou helpen het maximale uit jezelf te halen. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat het een levensstijl wordt, die je vol kan houden en waarbij je toch nog maximaal kan genieten van je dagelijkse activiteiten! Door kennis van de meest recente literatuur in de wetenschap en eigen ervaring over de jaren, weten wij precies hoe dit op een efficiënte en plezierige manier behaald kan worden. Fitness kan er niet alleen voor zorgen dat je er beter uitziet, het kan er ook voor zorgen dat jij je sterker voelt op zowel fysiek als mentaal gebied.

Stuur ons een mail of benader ons op instagram als je interesse hebt!
 

+ Meer info

Alle lessen van BYOB Build Your Own Body

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.