Door naar hoofdinhoud
Anne Jeen

Anne Jeen

Netherlands
Joined

Over mij

Vrouw , 28 jaar
Leiden, Netherlands
6 Lessen

Biografie

Anne is op jonge leeftijd begonnen met mindfulness en yoga. Toen ze 15 jaar oud was, kreeg ze epilepsie en veranderde haar leven volledig. 

"Mindfulness en yoga hielpen mij toen om te dealen met dat wat op je pad komt. Mijn grootste levensles is om balans te houden tussen de geest en het lichaam."

Jaren later ben ik me verder gaan ontwikkelen in mindfulness en yoga en heb ik de eerste opleidingen gevolgd. Dit omdat ik er enorm in geïnteresseerd was en meer wilde leren. Op dat moment kon ik me nog niet voorstellen om hier mijn werk van te maken. Ik studeerde immers International Studies. Het was toevallig dat ik binnen universiteit Leiden een mogelijkheid had om een mindfulness training te geven en van het een kwam het ander…

Het viel me op dat ik ervan geniet en nieuwe energie krijg om mensen te begeleiden in het proces van bewustwording en leven in het hier en nu. Zelf vind ik het bijzonder krachtig om dit te combineren met het schenken van aandacht aan het lichaam. Daarom dus mindful yoga. Dit bestaat uit mindfulness en verschillende soorten yoga en is iets wat je heel goed kunt combineren met elkaar! Op deze manier ga je luisteren naar dat wat je nodig hebt. De ene keer de aandacht aan het lichaam en beweging en de andere keer aandacht voor de geest en een meditatie.

+ Meer info

Lesrooster groepslessen

Dit is het lesrooster voor alle groepslessen. Om mijn beschikbaarheid voor privé lessen te bekijken klik hier.

Alle lessen van Anne Jeen

Klik op een les om het lesrooster te bekijken en lessen te reserveren.