Door naar hoofdinhoud

Zangles software

Tutor anderen om hun innerlijke Andrea Bocelli of Beyoncé naar voren te brengen. Maak samen geweldige muziek en gebruik Upwizer om je boekingen en klanten te beheren.

Geef zangles en blijf georganiseerd

Jouw lessen en boekingen beheren wordt makkelijk en leuk met ons platform. Besteed meer tijd aan het aanleren van nieuwe zangtechnieken aan jouw leerlingen en minder aan administratie. Login vanaf elk apparaat en beheer jouw klanten online. Gebruik de vele voordelen die Upwizer biedt om jouw klanten beter van dienst te zijn, zodat jij je kunt concentreren op je leerlingen.

Marketing

Kom professioneel over met onze marketing tools. Creëer een geweldig profiel en promoot je zanglessen online. Toon jouw vaardigheden, ervaring en lesprijzen. Bereik de juiste doelgroep en kom in contact met nieuwe klanten.

Online planning en boeking

Met onze hulpprogramma's kunnen jouw klanten jouw lesschema bekijken en online lessen boeken. Onze online boekingssoftware biedt jouw klanten het gemak om hun volgende bezoek te plannen waar en wanneer het hen uitkomt.

Client management tools

Bewaar persoonlijke informatie van jouw klanten veilig in de Cloud. Je hoeft geen spreadsheets meer te gebruiken. Bouw betere relaties op met jouw bestaande en nieuwe klanten.

Chat

Maak eenvoudig contact met jouw klanten en nieuwe klanten via onze chatfunctie. Vereenvoudig het boekingsproces door wijzigingen via instant messaging te verzenden. Onderhoud contact met jouw klanten en zorg ervoor dat ze bij je terug blijven komen.

Jouw eigen zangles website

Kies een website sjabloon en beheer jouw aangepaste website en domeinnaam. Ontworpen voor mobiel en web – de website past zich perfect aan op mobiel, tablet en desktop.

Prijzen - kleine investering, grote resultaten

Bied jij zangles aan voor beginners of geef jij les aan gevorderden? Upwizer bied je de cloud software om aan de wensen van jou als lesaanbieder en die van jouw klant te voldoen. Maak gratis een account aan, betaal geen percentage voor boekingen en betaal alleen voor resultaat. Ontdek alles wat Upwizer voor jou te bieden heeft door hieronder te klikken.