Door naar hoofdinhoud

Yogales geven

Evenwicht is de sleutel tot succes. Onze yogales management software vereenvoudigt jouw dagelijkse taken. Richt je op je passie en besteed meer tijd aan je yogi's.

Bied yogalessen aan - eenvoudige, flexibele en betaalbare tools

Wij maken boeking en branding eenvoudig. Bied jouw yogalessen aan met gebruik van onze tools die perfect geschikt zijn voor fitness, gezondheid (meditatie) en yogatrainers. Een unieke alles-in-één oplossing, met alle functionaliteiten die je nodig hebt om jouw boekingen en klanten te beheren. Heldere prijzen, geen boekingsfees en je betaalt alleen voor resultaat!

Marketing

Professionele uitstraling en google zoekmachine geoptimaliseerd. Creëer een geweldig profiel en deel jouw yogalessen via social media. Toon jouw vaardigheden, ervaring en lesprijzen. Bereik jouw doelgroep en kom in contact met nieuwe klanten.

Kalender en reserveringen

Alles begint bij een goede online planning en agenda. Laat jouw klanten zien welke yoga activiteiten beschikbaar zijn in het lesrooster en laat hen direct een yogales reserveren. Alle activiteiten in jouw agenda zijn in te stellen zoals jij dat wilt.

Klantenbeheer

Bekijk de profielen van jouw (nieuwe) klanten met een enkele klik. Beheer jouw klantenbestand in de Cloud. Je hebt geen Excel-bestanden meer nodig. Elk van jouw klanten heeft zijn of haar eigen profiel. Zie in één oogopslag waar jouw klanten mee bezig zijn.

Chat

Praat met jouw klanten en potentiële nieuwe klanten via onze chatfunctie. Vereenvoudig het boekingsproces door wijzigingen via instant messaging te verzenden. Onderhoud het contact met jouw klanten en verhoog klantretentie.

Jouw eigen yoga website

Kies een van de website sjablonen en creëer jouw eigen website en domeinnaam. Speciaal ontworpen voor mobiel en web – de website past zich perfect aan op mobiel, tablet en desktop.

Prijzen - kleine investering, grote resultaten

Ons platform is gebouwd om met jou mee te groeien. Het maakt niet uit of je een starter bent of al een gevestigde yogastudio hebt. Begin gratis en ontdek wat Upwizer voor jou kan doen. Vind het perfecte plan dat past bij jouw wensen.