Door naar hoofdinhoud

Pilates les Software

Meer tijd voor jouw klanten, meer omzet, zonder extra moeite. Met onze online Cloud software heb je alles wat jij nodig hebt om jouw pilates studio te beheren en te laten groeien. Creëer een naadloze klantervaring.

Pilates-lessen aanbieden met geweldige tools

Met onze unieke en betaalbare oplossing maken we het gemakkelijk voor jou als pilates docent om jouw bedrijf te starten en te runnen. Geen boekingsfees, betaal alleen voor resultaat! We bieden alle tijdbesparende functionaliteiten die jij nodig hebt om jouw marketingactiviteiten, (online) boekingen en klanten te beheren, ongeacht de grootte van jouw bedrijf.

Marketing

Toon jouw vaardigheden en profileer jezelf. Profiteer van een hoge zichtbaarheid via ons platform. Laat nieuwe klanten jouw pilates lessen eenvoudig ontdekken via ons platform. Trek nieuwe klanten aan en groei jouw bedrijf.

Lesplanning en online reserveringssysteem

Met ons reserveringssysteem kunnen klanten jouw lesschema bekijken en lessen boeken. De boekingsmodule maakt het makkelijk voor mensen om hun volgende bezoek bij jou te boeken, waar en wanneer het hen het beste uitkomt.

Client management tools

Elke klant heeft een eigen profiel. Raadpleeg eenvoudig klantinformatie en bouw goede relaties op. Geen papierwerk of Excel nodig. Ontdek waar jouw klanten mee bezig zijn.

Chat

Jouw klanten vormen de kern van jouw bedrijf. Onderhoud jouw contact met hen en verminder no-shows. Vereenvoudig het communicatie- en boekingsproces met chat. Maak het eenvoudig voor nieuwe klanten om met jou in contact te komen.

Jouw eigen pilates website

Kies een website sjabloon die bij je past en creëer jouw eigen website en domeinnaam. Ontworpen voor mobiel en web – de website past zich perfect aan op mobiel, tablet en desktop.

Prijzen - kleine investering, grote resultaten

Ons platform is gebouwd om met jou mee te groeien. Het maakt niet uit of je net bent begonnen met het aanbieden van pilates lessen of al een studio hebt. Begin gratis en ontdek wat Upwizer voor jou kan doen. Vind het perfecte plan dat past bij jouw activiteiten.