Door naar hoofdinhoud

Personal trainer Software

Besteed meer tijd als personal trainer en minder tijd aan je administratie met onze online Cloud software. Geen installatie vereist, je kunt vanaf elk apparaat inloggen.

Blijf georganiseerd

Bij Upwizer maken we het jou gemakkelijk om jouw personal training aan te bieden. Blijf georganiseerd met een unieke alles-in-één-oplossing, met functionaliteiten die samenwerken om jouw activiteiten te stroomlijnen. Betaal alleen voor resultaat. Geen boekingsfees. Eenvoudig en betaalbaar voor elke personal trainer.

Marketing

Kom professioneel over en profiteer van de marketingcampagnes van Upwizer om nieuwe klanten aan te trekken voor jouw diensten als personal trainer. Maak een geweldig profiel en laat zien wat je kunt. Wordt eenvoudig vindbaar voor potentiële klanten.

Online planner en agenda

Alles begint bij een goede online planning en agenda. Laat jouw deelnemers en klanten zien welke activiteiten beschikbaar zijn in het lesrooster en laat hen direct een les reserveren. Alle activiteiten in jouw agenda kan je precies instellen zoals je het zelf wilt.

Klantenbeheer

Jouw klanten vormen de kern van jouw bedrijf. Bewaar hun persoonlijke informatie veilig in de Cloud. De dagen van lijstjes en Excel bladen zijn voorbij. Bouw betere relaties met jouw klanten.

Chat

Onderhoud contact en communiceer 24/7 met jouw klanten. Gebruik instant messaging om potentiële klanten te bewegen jouw persoonlijke training services te boeken. Verhoog klantretentie en verlaag no-shows met chat en meldingen.

Jouw eigen personal training website

Kies een thema en creëer jouw eigen website en domeinnaam. Ontworpen voor mobiel en web – de website past zich perfect aan op mobiel, tablet en desktop.

Prijzen - kleine investering, grote resultaten

Ons platform is gebouwd om met jou mee te groeien. Of je nu net bent begonnen als personal trainer of al een bedrijf hebt. Begin gratis en ontdek wat Upwizer voor jou kan betekenen. Vind het perfecte plan dat past bij jouw wensen. Ook betaalbaar voor kleine gebruikers.