Door naar hoofdinhoud

Muziekles geven

Help anderen om hun innerlijke Mozart of Jimi Hendrix naar boven te brengen. Focus op de muziek en gebruik Upwizer software om jouw lessen, boekingen en klanten te beheren.

Geef muzieklessen en blijf georganiseerd

Het beheer van jouw leerlingen en boekingen wordt eenvoudig en leuk met ons platform. We werken hard om jou te helpen de beste service aan jouw klanten te bieden, zodat jij je kunt richten op het maken van geweldige muziek samen met jouw leerlingen.

Marketing

Professionele uitstraling en google zoekmachine geoptimaliseerd. Wordt beter zichtbaar voor nieuwe klanten. Maak jouw muzieklessen eenvoudig vindbaar via het platform.

Online boeking en lesplanning

Een goede agenda bijhouden is een kunst. Beheer jouw planning en boekingen eenvoudig online. Houd de controle en beheer eenvoudig jouw lesrooster en boekingen.

Client management tools

Bekijk de profielen van jouw (nieuwe) klanten met een enkele klik. Bewaar klantinformatie in de Cloud. Uitgebreide Excel-bestanden worden overbodig. Al jouw klanten hebben een eigen profiel op het platform.

Chat

Houd contact via instant messaging en verminder no-shows. Vereenvoudig jouw communicatie- en boekingsproces. Laat mensen die muzieklessen zoeken gemakkelijk contact met je opnemen. Behoud en activeer jouw klanten met onze chatfunctie.

Jouw eigen muziekles website

Kies een website sjabloon en creëer jouw eigen website en domeinnaam. Ontworpen voor mobiel en web – de responsive website past zich perfect aan op mobiel, tablet en desktop.

Prijzen - kleine investering, grote resultaten

Bied jij gitaar-, piano- of keyboardlessen voor beginners? Of leer jij gevorderden drummen zoals Phil Collins? Maak gratis een account aan, maak gebruik van het boekingssysteem en betaal alleen voor resultaten. Ontdek alles wat Upwizer jou kan bieden door hieronder te klikken.