Door naar hoofdinhoud

Bootcamp les software

Raak geen energie kwijt aan het bijhouden van jouw administratie. Besteed meer tijd als bootcamp trainer of small group trainer. Geen boekingsfees, genereer meer omzet en betaal alleen voor resultaat met Upwizer software!

Bootcamp fitness les aanbieden

Blijf georganiseerd, biedt geweldige service aan jouw klanten en ben minder tijd kwijt aan administratie. Log in vanaf elk apparaat, beheer je boekingen en blijf in contact met jouw klanten.

Marketing

Profileer jezelf met een professioneel profiel. Toon jouw vaardigheden en ervaring. Bereik jouw doelgroep en kom in contact met geïnteresseerden van jouw bootcamp-lessen. Maak het eenvoudig voor mensen om jou online te vinden.

Online planning en reserveringen

Laat klanten jouw lesrooster online bekijken en laat hen eenvoudig bootcamp of small group training online reserveren. Houd de controle over jouw agenda en boekingen. Bied jouw klanten het gemak van online lessen boeken.

Client management tools

Bekijk eenvoudig de profielen van jouw (nieuwe) klanten. Bewaar klantinformatie veilig in de cloud. Excel en andere tools zijn niet langer nodig. Beheer je klantinformatie op een professionele manier.

Chat

Houd contact met klanten via instant messaging en verminder no-shows. Vereenvoudig het communicatie- en boekingsproces. Laat klanten eenvoudig contact met jou opnemen. Bouw en onderhoud relaties met jouw klanten met de chatfunctie op het platform.

Jouw eigen bootcamp website

Kies een website sjabloon en creëer jouw website en domeinnaam. Ontworpen voor mobiel en web – de website past zich perfect aan op mobiel, tablet en desktop.

Prijzen - kleine investering, grote resultaten

Geef jij bootcamples of small group training? Upwizer biedt jou de tools om jouw bedrijf succesvol te runnen en geweldige service aan jouw klanten te bieden. Maak gratis een account aan. We rekenen geen percentage op boekingen. Je betaalt alleen voor resultaat! Ontdek alles wat Upwizer te bieden heeft door hieronder te klikken.