Door naar hoofdinhoud

Bijles en huiswerkbegeleiding Software

Help jij anderen hun beste resultaten te bereiken? Geef je bijles of huiswerkbegeleiding. Bespaar tijd en kies voor Upwizer software voor het bijhouden van jouw klanten en boekingen.

Biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan en blijf georganiseerd

Klanten en boekingen beheren wordt eenvoudig met ons platform. Meer tijd voor het geven van bijles, meer omzet, zonder extra moeite. We werken hard om jou te helpen de beste service aan jouw klanten te bieden. Jij kunt je concentreren op het helpen van jouw klanten bij het behalen van hun leerdoelen.

Marketing

Maak een geweldig profiel en profileer jezelf. Bereik jouw doelgroep en zorg ervoor dat mensen jou kunnen vinden. Trek nieuwe klanten aan en til jouw bijles en huiswerkbegeleiding activiteiten naar een hoger niveau.

Lesplanning en online reserveringen

Met Upwizer kun je moeiteloos jouw planning op één plek beheren. Plan afspraken en laat klanten online jouw lessen boeken.

Klantenbeheer

Beheer jouw klanten op een professionele manier en bewaar hun informatie op één centrale plek in de Cloud. Geen stapels papierwerk en excel meer. Zie in één oogopslag wat jouw klanten bezighoudt.

Chat

Onderhoud contact en verminder no-shows. Vereenvoudig de communicatie en het boekingsproces met instant messaging. Mensen die op zoek zijn naar bijles kunnen gemakkelijk via de chat contact met je opnemen.

Jouw eigen bijles website

Kies een website sjabloon en creëer jouw eigen website en domeinnaam. Ontworpen voor mobiel en web – de website past zich perfect aan op mobiel, tablet en desktop.

Prijzen - kleine investering, grote resultaten

Geef je bijles aan studenten, middelbare scholieren of leerlingen die naar de basisschool gaan? Ben je een student of professional? Ben je een bijlesdocent voor wiskunde, Engels, Nederlands of geef je huiswerkbegeleiding? Probeer het gratis en ontdek wat Upwizer voor jou kan betekenen.