Door naar hoofdinhoud
nl
Boukje van Gelder

Boukje van Gelder

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Zing je in een koor en wil je graag beter je stem leren gebruiken, zodat je dit nog jaren kunt volhouden? Wil je naar het conservatorium voor klassiek zang? Of hou je gewoon van zingen en wil je jouw favoriete muziek vol vertrouwen overal kunnen zingen? Kom dan voor een gratis proefles zang bij Boukje van Gelder in Studio MusicalMente! In de lessen werkt Boukje naar de volgende dingen:

- Gezond je stem gebruiken
- Plezier hebben in het zingen
- De eigen vrije klank vinden
- De muziek begrijpen
- Communiceren met je stem.

GRATIS PROEFLES! De lessen kosten € 35,- per uur onder 21 jaar en boven 21 jaar € 42,35 (incl. btw).

Zie ook studiomusicalmente.nl/nl of https://boukjevangelder.nl/zangdocent-2/ voor meer informatie!
E: info@studiomusicalmente.nl
T: 06-36292835

+ Meer info
Boukje van Gelder
Vrouw 29 y.o.

Vanaf dat Boukje kon spreken, begon ze ook met zingen. In eerst instantie zong ze met haar moeder achter de piano, maar vanaf haar zestiende had nam ze ook zanglessen. Na haar Bachelor Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht besloot ze naar het conservatorium te gaan om zich zoveel als mogelijk te verdiepen in zingen en muziek. In 2017 studeerde zij als mezzosopraan af aan de Fontys Conservatorium en werd ze toegelaten tot de Master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
 

In haar Bachelor haalde Boukje ook haar lesbevoegdheid. "Muziek overbrengen met je stem is iets heel persoonlijks. Iedere stem heeft zijn eigen kleur en kwaliteiten. Met mijn zanglessen bij verschillende docenten heb ik ontdekt op hoeveel manieren je die eigen klank kan laten bloeien om zo de muziek het beste tot zijn recht te laten komen. Dit geef ik graag door bij het geven van zanglessen."

Boukje geeft zanglessen in alle stijlen voor beginners en in klassiek voor gevorderden. Dit kunnen privélessen of groepslessen zijn. 

 

 

+ Meer info
Venue

Studio MusicalMente in Mooof Den Haag

NL, Den Haag, Binckhorstlaan 135
NL, Den Haag, Binckhorstlaan 135
Studio MusicalMente beschikt naast een goede piano ook over tools om tijdens de lessen audio op te nemen en meteen af te spelen, zodat de leerlingen meteen feedback krijgen van hoe zij klinken.
+ Meer info