Door naar hoofdinhoud
nl
Margje Ottevanger

Margje Ottevanger

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Door haar grote betrokkenheid, positieve uitstraling en jeugdig enthousiasme weet Margje als geen ander haar passie voor muziek over te brengen aan zowel beginners, gevorderden als vergevorderden van 8-88 jaar. 

In de lessen van een half uur komen zowel zangtechniek als houding, tekstinterpretatie en bijvoorbeeld groove aan bod. Verder wordt er een persoonlijk lesplan opgesteld met heldere doelen. 

Margje gebruikt de volgende werkmethodes:

  • EVTS*- zangtechniek
  • energie aanwenden en leren kanaliseren* *
  • veel aandacht voor inleving in de tekst en stijl
  • shoppen uit pop/ (nu)soul/funk/ rock/ jazz/ improvisatie/ musical/ kleinkunst
  • (evt.) opnemen van de lessen
  • * Estill Voice Technique System


Praktische zaken
Lesduur half uur of drie kwartier, kosten respectievelijk 23 of 35 euro voor leerlingen vanaf 21 jaar en 17 of 21 euro voor leerlingen tot 21 jaar (alle prijzen zijn incl. BTW). 
Neem contact op voor een vrijblijvende proefles.

+ Meer info
Margje Ottevanger
Vrouw

Margje Ottevanger is geboren te Fijnaart in Brabant en grotendeels getogen in het rustige dorp Wouw. Op haar tiende kreeg ze haar eerste akoestische gitaar waarop ze uren kon improviseren. Op de middelbare school werd ze gestimuleerd om hierbij te zingen. In de pauzes zat ze geregeld achter de piano. En zo gingen alle hardverdiende centen vanaf haar zestiende naar de zanglessen op de JazzAcademie en de Muziekschool in Roosendaal.

Margje ging in 1995 op haar achttiende jaar naar het Conservatorium te Rotterdam. Op de afdeling Lichte Muziek maakte ze uitstapjes naar musical, jazz, latinjazz, pop en rock. Haar eerste geld met muziek verdiende ze in de coverband BOM en met Phil's Bigband. Vele bands en close-harmonygroepen zouden volgen.

Margje onderbrak haar studie met werken in de commerciële musicalshow Go, Sarah Go! waarmee ze rondtoerde. De verse opleiding tot popmuzikant sloot goed aan op haar creatieve ambities. De studie rondde ze af in juni 2004 met een concert in het Bibliotheektheater Rotterdam, de primeur van grotendeels eigen composities.

Haar enthousiasme en passie voor muziek geeft Margje via lessen workshops al ruim negen jaar door aan leerlingen van klein tot groot. Haar ervaring met geestelijk gehandicapten heeft ze opgedaan met het Songfestival voor Anderen, waarmee ze de Nederlandse kandidaat in Portugal heeft gecoached tot een Europese overwinning.

+ Meer info
Venue

Zanglespraktijk aan huis

NL, Rotterdam, Wolphaertsbocht 222A
NL, Rotterdam, Wolphaertsbocht 222A