Door naar hoofdinhoud
Monique van Leeuwen

Monique van Leeuwen

country_flag
Joined

YogAlign Individueel

Park Oog In Al 1, Utrecht
Privéles
Yoga
77.5
90 min

Over deze les

De YogAlign methode heeft een aantoonbaar positief effect op je houding. 
Deze zachte yogatherapie is daarom heel geschikt om houding- en stressgerelateerde klachten aan te pakken. Het is een effectieve aanvulling of vervolg op bijvoorbeeld fysiotherapie. Een belangrijk verschil ligt in de mate van bewustwording. Je leert je lichaam beter kennen en wordt je bewust van bewegingspatronen die de problemen veroorzaken. Je gaat spanning of ovebelasting herkennen en werkt zelf actief aan het verlichten en voorkomen daarvan. Omdat je zelf actief meewerkt is het resultaat langdurig. Je vult je eigen gereedschapskistje met middelen die je de rest van je leven kunt gebruiken om jezelf gezond te houden.

Met YogAlign werk je op een eenvoudige manier aan een gezonde houding en breng je je lichaam weer in balans. Zo krijg je een soepel en sterk lijf en verminder je pijnklachten. Ervaring met yoga is niet nodig.

YogAlign is gericht op een grotere bewegingsvrijheid en sterkere spieren zonder daarbij gewrichten, pezen en banden te overbelasten. YogAlign respecteert de natuurlijke curves van de wervelkolom en stimuleert een gezonde houding en een natuurlijke soepele beweging. Eenvoudige oefeningen en yogahoudingen, ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert en je lichaam ontspant. Doordat je spieren ontspannen ga je beter en makkelijker bewegen. Je wordt flexibel en sterk zonder vermoeiende krachttraining of vervelende rek- en strekoefeningen.

Ieder lichaam is anders en reageert anders. Daarom is ieder lesprogramma specifiek afgestemd op jou en leer je bewegen binnen je eigen grenzen. Je voelt je weer geestelijk en lichamelijk fit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Bel 06 4965 1461 of mail info@yoganesh.nl
​​​​​​​

+ Meer info

Locatie

Locatie
NL , Park Oog In Al 1 , Utrecht
Yoganesh Yoga & Yogatherapie
+ Meer info