Door naar hoofdinhoud
nl
Hugo Tielen

Hugo Tielen

country_flag
Joined

Yogalessen in Lunetten

Oude Liesbosweg 68, Utrecht
Groepsles
Sport, Fitness en Gezondheid
Yoga
13
75 min

Over deze les

In mijn yogalessen leer ik je om je te verbinden met je eigen ademstroom en met de bewegingen en sensaties van je lichaam, hierdoor ontstaat een dieper contact met het moment en wat je in het moment beleeft. Aan deze beleving hoeft niets veranderd te worden, ik nodig je juist uit om hierin steeds gevoeliger aanwezig te gaan zijn. Wat er nu kan gebeuren is dat je meer en meer gaat samenvallen met het geheel van wie je bent, in plaats van alleen maar aan de oppervlakte te blijven, geidentificeerd met je gedachtenstroom. Je komt dichter bij jouw werkelijke wezen, en daarbij horen ervaringen van diepe ontspanning, verstilling en ruimte.

Door de snelheid van het dagelijks leven in onze maatschappij verliezen veel mensen dit diepere contact met zichzelf. Dit proces kan echter alleen maar plaatsvinden als ieder gevoel van haast afwezig is, vanuit de beleving ‘ik heb hier echt alle tijd voor’. Daarom is er in mijn lessen een sfeer van rust en vertraging.

Ik geef de lessen niet vanuit een systeem maar vanuit mijn eigen beleving van moment tot moment, vandaar de naam Hugo’s Yoga!


Tarieven:

 • proefles: 7,50
 • losse les: 13,00
 • heel trimester: 12 euro per les.

Het jaar is verdeeld in 4 kwartalen en je schrijft je steeds in en betaalt voor de lessen van dat kwartaal. Je kunt altijd later in het kwartaal nog instappen dan betaal je voor de lessen die je dat kwartaal nog gaat volgen.

​​​​​​Wekelijks zijn er de volgende lessen:

 • Woensdagochtend 09:45 - 11:00
  Locatie: Fort Lunet IV, Oude Liesbosweg 68, Utrecht Lunetten
 • Woensdagochtend 11:05 - 12:20
  Locatie: Fort Lunet IV, Oude Liesbosweg 68, Utrecht Lunetten
 • Woensdagavond 20:00
  Locatie: Vrije school, Hieronymusplantsoen 3, Utrecht Binnenstad.
+ Meer info

Locatie

Fort Lunet IV

Locatie
NL, Oude Liesbosweg 68, Utrecht
Lunetten
+ Meer info