Door naar hoofdinhoud
nl
Sabine Ten have

Sabine Ten have

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Yoga betekent zowel verbinding als beheersing. Het disciplineren van de geest, het lichaam en de zintuigen om het 'nu' te kunnen ervaren. Verbinding met je eigen lichaam, gevoelens en je eigen ik. Kortom een authentieke verbinding met het leven zelf om te kunnen ervaren dat niets goed of slecht is maar een persoonlijke ervaring. Het is een continu proces van aandachtig luisteren, persoonlijke groei en meer bewustwording.

Volgens de yogaprincipes is de mens een spiritueel wezen dat een aards bestaan leidt. Het geeft aan dat we zelf zingeving en geluk creëren. Juist door doelmatigheid los te laten, de aandacht te richten en aanwezig te zijn in dit moment. Met geduld, vertrouwen en zonder verwachtingen.


Voordelen van yoga:

      •  Een correcte, rustige ademhaling verlaagt de bloeddruk, hormonale stressniveaus en bevordert ontspanning.
      •  Het stretchen van het lichaam stimuleert het lymfatisch drainagesysteem wat leidt tot een verbeterde afvoer van afvalstoffen in het lichaam.
      •  Het verbetert uithoudingsvermogen, kracht en de flexibiliteit van spieren en beschermt banden en pezen tegen blessures.
      •  Meer zelfacceptatie; het verhoogt focus, concentratie en het bewustzijn van het huidige moment om beter te kunnen accepteren en loslaten waar nodig

Tarieven

  • Proefles: gratis
  • Losse les: 12 euro
    Trimesterkaart (14 lessen): 116,- euro (inclusief gratis proefles)
    Vervolgtrimesters: 125,- euro (zonder proefles).

Je kunt ook later in het trimester beginnen. Het lesgeld is dan evenredig minder.

Studenten- en minimakorting mogelijk!

Kan je een keer niet? Inhalen op een ander tijdstip kan. Het is tevens mogelijk om twee keer in de week les te volgen, dan bedraagt het lesgeld 170 euro.

+ Meer info
Sabine Ten have
Vrouw

Mijn naam is Sabine ten Have. In 2008 heb ik, na het doorlopen van de vierjarige yoga docentenopleiding bij Yoga Centrum Utrecht, Yoga Leela opgericht. Als klein meisje liet ik me leiden door mijn dromen. Dromen vertelden me wat goed voor me was. Nog steeds. Ook in een droom werd me duidelijk wat mijn levensbestemming is. Vrij vertaald: ‘mensen liefdevolle aandacht geven’. In de vorm van yoga. Dat wat yoga mij biedt; helderheid, kracht en eenheid doorgeven. Steeds meer ontdek ik transformerende eigenschappen. In transformatie ligt groei verborgen. Leraren zoals Rob Obermeijer, Paraj Nieuwenhuizen en Marcia Sanders hebben mij met toewijding, geduld en nimmer aflatend enthousiasme enorm geïnspireerd en doen dat nog steeds :-)

Ik blijf in de lessen dicht bij mezelf zodat ik open kan zijn naar mijn leerlingen. Integriteit, authenticiteit, open aandacht, kwetsbaarheid tonen en kennis en ervaring delen zijn in het lesgeven mijn uitgangspunten.

Niemand doet het alleen in dit leven. Tot mijn grote geluk krijg ik regelmatig (o.a. in vakantietijd) ondersteuning en vervanging van collegadocenten. Laat je verrassen door verschillende stijlen van yoga. Iedere leraar leert je een andere les.

+ Meer info
Venue

Yoga Leela op Basisschool De Cirkel

NL, Utrecht, Prinses Margrietstraat 124
NL, Utrecht, Prinses Margrietstraat 124
Tussen de grote hoeveelheid yoga instituten, heb je een (bewust) kleinschalige yogapraktijk ontdekt, in het hart van Zuilen.
+ Meer info