Door naar hoofdinhoud
nl
Yvonne Coppens

Yvonne Coppens

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Elk gevolg heeft n logische oorzaak.

Dat noemen we in de yogafilosofie; de wet van karma.

Zit je niet lekker in je vel, ga je steeds weer over je grenzen, maak je steeds de verkeerde keuzes, ervaar je spanning in je lichaam of erger een kwaal of ziekte?

Dat wat we ervaren in ons lichaam en in ons leven is een logisch en consequent gevolg van wat er in het verleden is gebeurt en onze (onbewuste) reactie daarop. 

Bewust/ onbewust

De natuur maakt geen fouten.

Het lichaam is oneindig wijs,.

Je hoeft niet na te denken hoe je  in kleur moet kijken, of hoe je  het voedsel wat je zojuist  gegeten hebt, moet verteren of   hoe je ademt of hoe je het hart laat kloppen, de meeste processen verlopen onbewust.  Vaak worden we ons pas bewust van het lichaam en al die processen als  we pijn of ongemak ervaren. Jouw  lichaam en jouw karakter passen zich aan, aan wat er gebeurt in de buitenwereld, simpelweg omdat je die buitenwereld niet kan aanpassen.

Tijdens een sessie bespreken we waar je tegenaan loopt en welke richting je op wil. Maar we gaan ook praktisch aan de slag met yogahoudingen, meditatie, adem, massage, stemanalyse, klankschalen, levensblauwdruk, tijdlijn en meer, afhankelijk van wat jij nodig hebt op dat moment. Na afloop stuur ik je een verslag en een uniek persoonlijk oefenschema.

+ Meer info
Yvonne Coppens
Vrouw 55 y.o.

Yvonne Coppens

Ontspannen Leven.

Voor mij is ontspanning de sleutel tot een leven waarin je de juiiste keuzes maakt voor een vervullend leven. Ontspannen kan alleen als jij je bewust wordt van de wijze waarop je reageert op situaties in je leven, zowel lichamelijk als mentaal.

Met mijn achtergrond, ervaring en kennis ben ik in staat om op diverse niveaus te kijken naar de situatie en een oplossing aan te dragen die bij jouw unieke situatie past. Mocht je van mijn diensten gebruik willen maken neem dan contact op en maak een afspraak.

Het bewust worden van hoe processen plaatsvinden in je lichaam  geeft meer vertrouwen. Het ontdekken van waarom bepaalde dingen gebeuren in je leven geeft rust en ontspanning. Door de oorzaak te ontdekken laat je los wat is geweest en ontstaat er ruimte in je lichaam, je geest en je leven. 

Ik ben geschoold in Raja Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, Meditatie, Thai Yoga massage,  Biologische natuurwetten (GNM), Levensblauwdruk, familietijdlijn , inspiratiecoach,  VA analyse.

                             Het mooiste cadeau aan een ander is goed voor jezelf zorgen.

+ Meer info
Venue

NL, Pieterburen, Martenspad 1
NL, Pieterburen, Martenspad 1
Onthaastingsschip 't appeltje
+ Meer info