Door naar hoofdinhoud
nl
Lise van Nunspeet

Lise van Nunspeet

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Loop jij tegen knelpunten aan? Dan gaan we dat aanpakken met rake vragen, nlp en  praktische tips. Daarnaast gebruiken we als ondersteuning yoga asana, meditatie en ademhalingsoefeningen om het lichaam hierbij  te betrekken. We stellen vragen als: Hoe voelt dat? Waar voel je dat in je lichaam? Op deze manier gebruiken we zowel het lichaam als de emotie en het denken.

We kijken naar hele praktische zaken als jouw week- en dagindeling., naar jouw levensverhaal en naar jouw overtuigingen. Wat staat jou hierbij in de weg? Wat kun je veranderen en hoe verander je dit? Samen bewandelen we jouw pad om tot nieuwe inzichten te komen. We gaan ervanuit dat alles al in jou zit, en we zorgen er samen voor dat jij alles kunt gaan gebruiken zoals jij dit wenst.

+ Meer info
Lise van Nunspeet
Vrouw 39 y.o.

Zelf ervaren wat yoga voor vrijheid en ruimte in lichaam en geest kan brengen, dat is de kracht van Serenity Yoga. Met persoonlijke aandacht gaan deze sessies dieper dan een groeps les. Naast de asana's en pranayama's wordt er veel verband gelegd tussen de emotie en gedachtes die opkomen en hoe het lichaam daarop reageerd. Evengoed hoe je door het lichaam te gebruiken de emoties en gedachtes kunt veranderen.

Je kunt kiezen uit meer yoga gericht werk (Personal Yoga Training) of meer geest gericht (Yoga Coaching).

​Voor de kinderen is er Yoga Gym. Hierbij wordt op een speelse wijze kennis gemaakt met de verschillende houdingen en de effecten daarvan. Ook hierbij wordt er verband gelegd met de emoties en gedachtes. Wat voel je in je lichaam? En wat voor emoties horen daarbij?

+ Meer info
Venue

NL, Leiden,
NL, Leiden,