Door naar hoofdinhoud
nl
Hilde Roberts

Hilde Roberts

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

De ene week werken we vanuit een (rustige) flow. Hierbij ligt de focus op het opbouwen van kracht en je adem. Kan je rustig blijven ademen in de inspanning van beweging?

De andere week word je uitgenodigd tijdens yin yoga om los te laten en te ervaren wat gebeurt wanneer je langere tijd in een houding bent. Hierdoor krijgt het bindweefsel de tijd om te ontspannen en vergroot je flexibiliteit.

Steeds is er aandacht voor concentratie, meditatie en adem. Door de kleine groepen is er tijd voor persoonlijke ondersteuning.

De les is iedere maandag van 19.00 tot 20.15 en iedere woensdag van 9.30 tot 10.45 uur. Kan je een keer niet, dan kan je altijd inhalen op de andere dag.

Ik werk met abonnementen van 3, 6 of 12 maanden. De prijs van de les varieert dus. Een losse les boek je voor €15,-

 

 

+ Meer info
Hilde Roberts
Vrouw 42 y.o.

In mijn puberteit ontstond een gevoel van er niet bij horen. Ik voelde me een buitenbeetje. Al die gevoelens - ik wist ze niet onder woorden te brengen en stopte ze weg. Hierdoor raakte ik depressief en voelde me eenzaam. Tot yoga op mijn pad kwam. Langzaam ging er weer energie stromen. Ik voelde me vitaler, kon makkelijker keuzes maken en leerde stil te staan bij mijn gevoel. Tantra hielp daarbij dat alles te omarmen als ingang naar meer liefde voor mezelf en mijn sensitiviteit in te zetten in contact met anderen.

Dat neem ik mee in mijn lessen: ik geef veel aandacht aan het aarden, en van daaruit je energie laten stromen. Hierbij nodig ik je uit je bewustzijn te brengen naar wat zich in het moment aandient. omarm jezelf, ook je woede, verdriet, eenzaamheid enz, zodat er meer ruimte komt.

+ Meer info
Venue

NL, Almere, Eeuwenweg 4-6
NL, Almere, Eeuwenweg 4-6
Body mind studio
+ Meer info