Door naar hoofdinhoud
nl
Tyrone Dorlandt

Tyrone Dorlandt

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Bijles voor Wiskunde A, B en C

Niveau: vmbo 1 t/m VWO 6

In het kort: 

Bij bijles geven sta ik voor begrip en duidelijkheid. Het is belangrijk goed te luisteren naar de problemen van de leerling om vervolgens het probleem op een geduldige en duidelijke manier uit te leggen. Bij de bijles wordt, naast de onderwerpen zelf, ook nadruk gelegd op structuur en het werken op een gestructureerde manier. 

Zelf ben ik een afgestudeerde master student (Transport and Supply Chain Management) die 8 jaar ervaring heeft met bijles Wiskunde, Economie, Business administration en soorgelijke vakken. Deze jaren heb ik ervaring opgedaan bij meerdere bijlesbedrijven en voor mijzelf. Bijlessen kunnen ook op afstand (via skype e.d.) gevolgd worden. 

+ Meer info
Tyrone Dorlandt
Man 26 y.o.

Net afgestudeerde master student (transport and supply chain management) die al 8 jaar bijles geeft in wiskunde, economie, business administration en soorgelijke vakken. Ik heb voor verschillende bijles bedrijven (wismon, bijlesnetwerk) gewerkt en ben de laatste jaren voor mijzelf aan het werken. Zo kan er een gunstigere prijs voor zowel de klant als mijzelf ontstaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon of email en voor meer informatie kunt u mijn profiel op facebook of LinkedIn bekijken. 

+ Meer info
Venue

NL, Amsterdam, Eleanor Rooseveltlaan 149
NL, Amsterdam, Eleanor Rooseveltlaan 149