Door naar hoofdinhoud
nl
Colette Edelenbosch

Colette Edelenbosch

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Bij Volop Yoga volg je online yogales: gewoon vanuit huis. De lessen zijn ontwikkeld voor plus-size vrouwen en toegankelijk voor iedereen die zich bij ons thuis voelt. Voel jij je zwaarder dan gemiddeld, twijfel je of yoga bij jou past, heb je pijnklachten of andere belemmeringen die je tegenhouden om een 'gewone' yogales te bezoeken en lijkt het je prettig om vanuit huis les te volgen? Je kunt gratis lid worden van de community en daar een aantal proeflessen volgen. Daarna besluit je of je mee wilt doen met het live- of videoprogramma en betaal je een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar. Alle informatie vind je op www.volopyoga.nl/

Elke donderdag komt de nieuwste les online. Je volgt hem op je eigen moment, en je kunt zo vaak terugkijken als je wilt.
Liever live les? Op maandag en woensdag kun je live streaming meekijken en meedoen.

+ Meer info
Colette Edelenbosch
Vrouw 48 y.o.

Ik ben Colette Edelenbosch. Yoga brengt mij in contact met mijn lichaam, mijn hart en mijn ziel. Door met volle aandacht te bewegen en de bewegingen af te stemmen op mijn adem, gebeurt er iets magisch. Ik kom thuis in mezelf, kan beter voelen wat belangrijk voor mij is om te doen of te laten.

Dat is belangrijk voor mij, want ooit was ik een onzeker meisje dat dacht dat ze dik was. Als puber  waren eetbuien mijn ‘oplossing’ voor de lastige dingen in het leven. Langzaam maar zeker werd het meisje dat dacht dat ze dik was, een dikke vrouw. In therapie leerde ik dat ik mag houden van mezelf en dat het fijn is om goed voor mezelf te zorgen – met voeding, met aandacht, met liefde, met inspiratie. Ongeacht de vorm van mijn lijf.

Ik geef accessible yoga: Mijn lessen zijn met name gericht op mensen met overgewicht – want van daaruit is mijn eigen zoektocht begonnen. Maar iedereen die zich thuisvoelt bij mijn manier van lesgeven is van harte welkom. Voorál als je om wat voor reden dan ook een drempel ervaart om een ‘reguliere’ les binnen te stappen: als je denkt dat je te dik, te stijf, te oud, of fysiek te beperkt bent om mee te kunnen doen. Als dit jouw aarzeling is, ben je van harte welkom!

Mijn lessen zijn te volgen in Culemborg maar ook live online. Elke maandag- en woensdagavond kom ik via de webcam bij jou in de (huis)kamer en geef ik je persoonlijk les. Na de les drinken we samen een kopje thee en kun je je vragen stellen of je ervaringen delen.

Je kunt gratis lid worden van de community, en daar 3 proeflessen volgen. Daarna besluit je of je lid wordt van het live online of video-programma.

+ Meer info
Venue

NL,
NL,
live online yogales, die je als abonnee kunt volgen vanuit je eigen huis. Persoonlijk contact via de webcam, en na de les drinken we samen een kopje thee om ervaringen uit te wisselen. Vragen kun je ook kwijt op het besloten forum.
+ Meer info