Door naar hoofdinhoud
nl
Evert Sillem

Evert Sillem

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Vioolles in Amsterdam voor kinderen vanaf 4 jaar.
Muziek * Techniek * Noten lezen * Ritme-training * Gehoortraining
 
Bij de methode die Evert gebruikt worden alle basistechnieken vanaf de eerste les ontwikkeld. 
Met mooie muziekstukken in verschillende stijlen en met doeltreffende oefeningen leert Evert zijn leerlingen op ontspannen wijze vioolspelen.

Wat is het tarief?
1/2 uur les per week: € 72,- per maand
3/4 uur les per week: € 108,- per maand
1 uur les per week: € 144,- per maand
 
De tarieven houden vaste tred met het adviestarief van de N.T.B. - Nederlandsche Toonkunstenaarsbond - vakorganisatie voor musici.  
Hierboven staat het maandbedrag vermeld omdat je kunt beginnen en stoppen wanneer je wilt (zie hieronder). Je hoeft niet in één keer voor een heel jaar te betalen. Er is sprake van een gespreide betaling; dat betekent dat het jaarbedrag wordt verdeeld over 12 maanden. Er zijn 40 lesweken gedurende een periode van 12 maanden.
 
Leerlingen die onregelmatig, incidenteel een viool of altvioolles willen hebben kunnen ook per les betalen. In dat geval zijn de tarieven:
 
1/2 uur les: € 22,-  
3/4 uur les: € 33,-
1 uur les: € 45,-
 
Kan ik een afspraak maken voor een proefles?
Je kunt altijd langskomen voor een proefles. Het tarief voor een proefles is € 20,-
 
Wanneer kan ik beginnen met vioollessen?
Je kunt beginnen met vioollessen wanneer je wilt, ieder moment in het jaar.
 
Wanneer vinden de lessen plaats?
De lessen vinden plaats op maandag t/m zaterdag.  
 

+ Meer info
Evert Sillem
Man
Evert Sillem kreeg zijn eerste vioollessen van Coosje Wijzenbeek en Davina van Wely. Vervolgens studeerde hij bij Philipp Hirschhorn aan het Utrechts Conservatorium, aan het Koninklijk Conservatorium bij Jaring Walta en aan het Royal College of Music, Londen bij Grigory Zhislin. Evert volgde masterclasses o.a. bij Igor Oistrach, Asya Kushner en Michael Kugel. Een aantal jaren was Evert als eerste violist verbonden aan het Orquesta Filarmónica de Las Palmas (Spanje) waarna hij enige tijd remplaceerde bij verschillende Nederlandse orkesten. Naast zijn lespraktijk gaf Evert cursussen in binnen- en buitenland (o.a. Spanje, Cuba) en geeft hij recitals met verschillende pianisten. Leerlingen van Evert wonnen prijzen op diverse Nederlandse concoursen. Evert was van 2008 tot 2012 hoofdredacteur van het tijdschrift ARCO, de Nederlands-Vlaamse publicatie van de E.S.T.A. (European String Teachers Association). Sinds 2016 is Evert docent viool aan de Vrije Muziekschool Spaarne te Haarlem. Voorts geeft Evert altvioolles op basisschool 'De Verrekijker' te Julianadorp in het kader van het project 'Strijkersklas' in samenwerking met muziekschool Triade te Den Helder.
+ Meer info
Venue

Vioolles Evert Sillem

NL, Amsterdam, Koggestraat 11
NL, Amsterdam, Koggestraat 11
Koggestraat 11 (hoek Singel 29)
+ Meer info