Door naar hoofdinhoud
nl
Iona Susanto

Iona Susanto

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Voor wie?
Wil je kennismaken met yoga, maar voel je je niet op je gemak bij een grote sportschool of yogaschool? Denk je dat je niet lenig of sterk genoeg bent om yoga te gaan doen? Kom dan bij Yoga met Iona.

Kleinschalig
Wij bieden vinyasa yoga aan voor kleine groepen in Iona’s huiskamer en in een yogastudiootje in Buitenveldert. Er is plaats voor 3 deelnemers in de woonkamer en 8 deelnemers in de yogastudio.

Aandacht
Tijdens de les besteden we extra aandacht aan techniek om blessures te voorkomen en ook om de juiste effecten uit een houding te halen. Wanneer je er behoefte aan hebt, maken we tijd voor je vrij voor of na de les.

Wat is Vinyasa yoga?
Vinyasa yoga is een dynamische vorm van hatha yoga en lijkt op poweryoga. Je verbindt beweging en houdingen met je adem. Je ontwikkelt kracht en lenigheid en je wordt je meer bewust van je lichaam en je ademhaling.

Alle prijzen Vinyasa yoga?
€ 13,- /losse les
€ 60,-/5 lessen (2 maanden geldig)
€ 110,-/10 lessen (3 maanden geldig)

Wanneer?
Maandag 10.00-11.00 uur in woonkamer
Dinsdag 20.15-21.15 uur in Yogastudio Oldschoolyoga
Woensdag 20.15-21.15 uur in gymzaal De Ark

Locaties:
Woonkamer - Tongelaer 6-2 1083 BT Amsterdam
Yogastudio Oldschoolyoga - Kastelenstraat 170 1082 EJ Amsterdam
Gymzaal BS de Ark - Zuid-Hollandstraat 7 1082 EK Amsterdam

 

+ Meer info
Iona Susanto
Vrouw 38 y.o.

Mijn naam is Iona Susanto, en naast mijn werk bij een woningstichting heb ik als hobby dans en yoga. Sinds 2007 beoefen ik yoga bij verschillende sportscholen en in 2014 besloot ik om een yogadocentenopleiding te volgen. Ik wilde weten waarom ik mij goed voelde bij yoga en ik was nieuwsgierig naar de filosofische achtergrond ervan. Bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam volgde ik de opleiding tot Vinyasa Yogadocent. In maart 2015 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Het oefenen in les geven tijdens de opleiding vond ik zo leuk, dat ik een eigen yogapraktijk in mijn huis wilde beginnen. Yoga met Iona was geboren!

Omdat ik ook yogales wilde geven aan kinderen, volgde ik de opleiding Kinderyoga bij Jip en Jan van Helen Purperhart. Deze heb ik in mei 2015 afgerond. Ik heb een sociaal pedagogische achtergrond en heb een aantal jaren mogen werken als kinderwerker in een wijkcentrum in Amsterdam en als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang op diverse locaties in Amsterdam en Amstelveen. Daarnaast heb ik 2 jonge kinderen waar ik ook graag yoga-oefeningen en -spelletjes mee doe.

Verder heb ik sinds 2012 meditatietrainingen gevolgd bij Mark Teijgeler (ABC van Meditatie), bij het Sri Chinmoy Centrum, Trancendente Meditatie Amsterdam en  Pranic Healing Nederland om mijn yogabeoefening te verdiepen. Door dagelijks te mediteren voel ik me kalm maar ook sterk. Dit gevoel zou ik graag met anderen willen delen. Sinds april 2015 ben ik Yoga met Iona begonnen in mijn eigen huis.

Graag bied ik yogalessen en meditatieavonden kleinschalig en laagdrempelig aan, waar aandacht en plezier centraal staan.
Ik wil een veilige omgeving voor je creëren waar je kan groeien en waar je sterker kan worden, zowel persoonlijk als lichamelijk.

+ Meer info
Venue

Yoga met Iona

NL, Amsterdam, Tongelaer 6 - 2
NL, Amsterdam, Tongelaer 6 - 2
Woonkamer - Tongelaer 6-2 1083 BT Amsterdam of Yogastudio Oldschoolyoga - Kastelenstraat 170 1082 EJ Amsterdam, of Gymzaal BS de Ark - Zuid-Hollandstraat 7 1082 EK Amsterdam
+ Meer info