Door naar hoofdinhoud
nl
Hilde Roberts

Hilde Roberts

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

De basis van de les is vinyasa yoga. Mijn flows zijn meestal rustig zodat je met alle bewustzijn van de ene naar de andere houding gaat. Hierbij gebruik ik inspiratie vanuit yin yoga en andere yogastijlen, tantra, meditaties, ademtechnieken. Hierdoor ontstaan unieke lessen met veel aandacht voor adem en bewustzijn. Met beide voeten op de grond leer je meer en meer loslate watje niet meer nodig hebt en te omarmen wat er is.

Ik bied 3-, 6- en 12- maanden abonnementen. De prijs van de les varieert dus. Een losse les kost €15,-. Voor een proefles betaal je €10,-. Neem je gelijk een abonnement, dan wordt de les verrekend in je abonnement.

de les is iedere maandag van 20.30 tot 21.45. kan je een keer niet, dan bn je altijd welkom om een van mij andere lessen bij te wonen.

+ Meer info
Hilde Roberts
Vrouw 42 y.o.

In mijn puberteit ontstond een gevoel van er niet bij horen. Ik voelde me een buitenbeetje. Al die gevoelens - ik wist ze niet onder woorden te brengen en stopte ze weg. Hierdoor raakte ik depressief en voelde me eenzaam. Tot yoga op mijn pad kwam. Langzaam ging er weer energie stromen. Ik voelde me vitaler, kon makkelijker keuzes maken en leerde stil te staan bij mijn gevoel. Tantra hielp daarbij dat alles te omarmen als ingang naar meer liefde voor mezelf en mijn sensitiviteit in te zetten in contact met anderen.

Dat neem ik mee in mijn lessen: ik geef veel aandacht aan het aarden, en van daaruit je energie laten stromen. Hierbij nodig ik je uit je bewustzijn te brengen naar wat zich in het moment aandient. omarm jezelf, ook je woede, verdriet, eenzaamheid enz, zodat er meer ruimte komt.

+ Meer info
Venue

NL, Almere, Eeuwenweg 4-6
NL, Almere, Eeuwenweg 4-6
Body mind studio
+ Meer info