Door naar hoofdinhoud
nl
Tanja Keijlewer

Tanja Keijlewer

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Donderdag 19h - 20.30h

Yin/Yang

Beginnend met dynamische yogaoefeningen op ademhaling bewegen we in de loop van de les naar intensere houdingen, die voor een langere tijd aangehouden worden. We sluiten af met restorative, yoga nidra of meditatie.

+ Meer info
Tanja Keijlewer
Vrouw 42 y.o.

In 2006 heb ik de 3-jarige opleiding als transformatieve yogadocente bij Ganga Hoogendoorn afgerond en geef sindsdien lessen met diverse verdiepingen in onze yogastudio de-ruimte in het natuurgebied middelpolder bij de Amstel. In de loop der jaren ben ik de lessen gaan verweven met alles wat ik geleerd heb en nog steeds leer (in vorm van opleidingen, trainingen en cursussen) op het gebied van diverse yoga stijlen (Flow tot Yin tot Restorative), meditatie, energetische geneeskunde en yoga therapie.

Beweging en verstilling, het leren voelen en ontcijferen van de taal van het lichaam en het integreren van alle aspecten van het Zelf staan centraal bij deze meditatieve vorm van yoga. Als ik zie hoe mensen door de yoga beter in hun lijf zitten en fysiek, emotioneel en mentaal krachtiger worden, wordt ik daar heel blij van.

Yoga is een pad dat mij gevonden heeft terwijl ik er niet eens op zoek naar was. Het ervaren van licht en schaduw en de constante golfbewegingen van het leven hebben mij steeds teruggebracht naar de yoga en de ontdekkingsreis in mijzelf.

+ Meer info
Venue

NL, Amstelveen, Kostverlorenweg 1D
NL, Amstelveen, Kostverlorenweg 1D
yogastudio de-ruimte, natuuurgebied middelpolder
+ Meer info