Door naar hoofdinhoud
nl
Pauline van Mourik

Pauline van Mourik

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Zoek je verfrissing, balans en uitdaging voor je team of afdeling? Deze workshop daagt je uit om alles uit jezelf en je team te halen, buiten in de natuur en natuurlijk op het water! Op verzoek combineren we de workshop met een heerlijke lunch, borrel en/of diner/bbq!

Wij leren je alle basis technische vaardigheden van het Suppen: peddeltechniek, peddelhouding, draaien, veiligheid en het starten in het water. De SUP-sessie begint met een korte warming-up met enkele krachtige yoga oefeningen. 

​Wij geven yoga lessen voor alle niveau's, jong en oud. Als het weer het toestaat doen we yoga buiten op het gras. Zo niet dan zoeken we een alternatieve ruimte. 

Wij zorgen voor een SUP plank, een peddel en eventueel een wetsuit. Onder het wetsuit kan het beste badkleding worden gedragen, bij mooi weer volstaat badkleding. En Soulsupyoga zorgt voor een yogahanddoek, draag makkelijke sportkleding voor de yoga en zorg voor wat warms na afloop zoals een joggingbroek en/of sweater.

Prijs per persoon is op aanvraag afhankelijk van je wensen.

+ Meer info
Pauline van Mourik
Vrouw 27 y.o.

Yoga is voor mij een manier om te ontspannen en tot rust te komen. Een vorm van beweging waarbij ik uit mijn hoofd in mijn lichaam kom. Waarna mijn creativiteit en energie weer gaat stromen.

Naast yoga heb ik een enorme passie voor dansen en sup surfen in de golven. ’s Zomers ben ik veel op het strand van Wijk aan Zee en lig ik geregeld in de zee.

+ Meer info
Venue

NL, Beverwijk,
NL, Beverwijk,
Jisperveld
+ Meer info