Door naar hoofdinhoud
nl
Pauline van Mourik

Pauline van Mourik

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Ga met ons mee naar ons ongerepte eiland in het Jisperveld! Vanaf Wijk aan Zee rijden we naar Jisp, hier krijg je eerst een korte SUP instructie voordat we naar ons eiland SUP'pen. Op het eiland krijg je een heerlijke yoga les. Vervolgens SUP'pen we weer rustig terug. Hierna is er nog de mogelijkheid om samen ergens te lunchen. Yoga en/of SUP ervaring is niet vereist.

 

Indicatie programma

8:30   Vertrek vanuit Wijk aan Zee naar Jisp

9:00   Verzamelen op parkeerplaats Molenpad 1, 1546 LC Jisp, vlakbij restaurant De Lepelaar

9:30   SUP instructie & tour naar het eiland

10:30 Yoga op het eiland

11:30 SUP tour terug naar de auto

12:30 Optioneel Lunch (voor eigen rekening)

 

De prijs is 50 euro per persoon. Wij zorgen voor het vervoer van de supboards en peddels, je krijgt alle benodigde SUP materialen inclusief een wetsuit, voor de yoga gebruiken we dekentjes. De kosten zijn exclusief eventuele lunchkosten. Wij vragen je om met eigen vervoer richting Jisp te rijden. Mocht dit niet mogelijk zijn neem dan met ons contact op.

+ Meer info
Pauline van Mourik
Vrouw 27 y.o.

Yoga is voor mij een manier om te ontspannen en tot rust te komen. Een vorm van beweging waarbij ik uit mijn hoofd in mijn lichaam kom. Waarna mijn creativiteit en energie weer gaat stromen.

Naast yoga heb ik een enorme passie voor dansen en sup surfen in de golven. ’s Zomers ben ik veel op het strand van Wijk aan Zee en lig ik geregeld in de zee.

+ Meer info
Venue

NL, Beverwijk,
NL, Beverwijk,
Jisperveld
+ Meer info